MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Nordfront publicerar här Julius Blombergs uppskattade tal på Mynttorget den 10 mars.

Vid demonstrationen på Mynttorget den 10 mars under parollen ”Nu spränger vi åsiktskorridoren!” var Nordiska motståndsrörelsens aktivist Julius Blomberg en av de inbjudna talarna. Övriga talare var Dan Park, Markus AnderssonMårten HernebringLasse WilhelmssonDaniel VagerstamJonas Persson, Fritjof Persson och Lennart Matikainen. 

Demonstrationen anordnades av nätverket Stockholmare för ett suveränt Sverige, som presenterar sig så här på sin hemsida:

Vi fokuserar på den demografiska situationen, att Sverige behöver gå ut ur både EU och FN för att blomstra som suverän nation, åsiktskorridoren och yttrandefriheten, den växande otryggheten som brer ut sig i landet och problemet med globalism.

Julius Blomberg höll ett engagerat tal där han gav flera belysande exempel ur sitt eget liv på vilka konsekvenserna kan bli för medborgare som väljer att protestera mot globalisternas agenda och som vägrar att inordna sig i den smala åsiktskorridoren i Sverige idag.

Redan i inledningen av talet slog Blomberg fast grunden för sitt starka engagemang:

 Jag älskar mitt folk, mitt land och den kultur, som allt som oftast felaktigt bara refereras till som endera stulen, barbarisk eller t o m helt och hållet icke existerande enligt den snäva maktstrukturen av idag.

Jag vill att landet skall styras av folk som faktiskt bryr sig om det arv våra förfäder kämpade och dog för. Folk som hellre sätter folkets intressen framför globalisternas storfinans. Folk som faktiskt uppskattar och kämpar för vår rätt att existera snarare än att göra allt i sin makt för att utrota oss.

Därefter berättade Blomberg öppenhjärtigt om hur systemet på olika sätt motarbetat honom själv och Nordiska motståndsrörelsen på grund av deras lagliga kamp för dessa ideal. Han berättade hur han blev av med sitt arbete och stämplades som ”ett hot mot rikets säkerhet”, hur han sveks av facket och hur han uteslöts ur Hyresgästföreningen.

Han tog också upp belysande exempel på hur regimen har försökt förhindra Motståndsrörelsen från att bedriva politiskt arbete genom att motarbeta offentliga sammankomster och få bankerna att förvägra såväl rörelsen som enskilda medlemmar i den rätten att hantera pengar och konton:

Privata banker har alltså möjligheten att neka såväl enskilda individer som politiska grupper att hantera pengar. Privata banker har rätten att bestämma vem som har ”rätt” åsikter och vem som ska sågas vid fotknölarna för sitt kätteri.

Blombergs tal avslutades med en flammande uppmaning till åhörarna att fortsätta stå upp och organisera sig mot åsiktskorridoren och den vansinniga utvecklingen i landet, som inom en snar framtid kommer att drabba inte bara Nordiska motståndsrörelsen utan alla medborgare som vill protestera mot systemet. Han avslutade med orden:

Vill ni tvinga oss att springa ett gladiatorlopp i er åsiktskorridor utan fönster, med låsta dörrar – så för all del, låt mig komma in. Men jag garanterar er att jag kommer att springa igenom varenda en av era gladiatorer och sparka in varenda dörr av obekväm sanning som finns och jag kommer se till att ni aldrig någonsin ska få möjligheten att fängsla mitt folk där igen! Är det någon här som skulle vilja följa med? Nu spränger vi åsiktskorridoren!


  • Publicerad:
    2019-03-14 09:15