MOTSTÅND. Den kroatiska publikationen Tribun uppmärksammar det judiska världsetablissemangets försök att förbjuda ”den enda rörelse som bekämpar Sveriges självmord”.

Den kroatiska nätpublikationen Tribun skriver i en artikel att Nordiska motståndsrörelsen utgör ”det mest aktiva motståndet mot de etnofientliga svenska myndigheternas självmordspolitik”.

På grund av det faktum att organisationens medlemmar och deras antal aktiviteter växer snabbt, har det utvalda folkets lobby med en ”särskild status” svarat genom att be svenska myndigheter att förbjuda organisationen och dess aktiviteter.

Tribun har också läst den svenskfientliga portalen Expos rapport som anger att Nordiska motståndsrörelsen ansvarar för 90 procent av sådan verksamhet. Totalt sett har graden av ”vitmakt”-aktivism enligt Expo ökat betydligt under de senaste åren, skriver Tribun och kommenterar samtidigt att Expos lista är missvisande.

 Vitt skilda grupper inom ”oppositionen” klassas som vitmakt-grupper, inklusive det politiska partiet Alternativ för Sverige (AfS). De flesta av listans organisationer, särskilt AfS, har ingenting med vitmakt att göra.

Något sarkastiskt kommenterar Tribun judisk-maktorganisationen World Jewish Congress (WJC) påtryckningar på nordiska regeringar att förbjuda organisationen.

Eftersom Nordiska motståndsrörelsen är en ideologiskt nationalsocialistisk organisation som förespråkar skapandet av en nordisk stat bestående av de nordiska länderna och återställande av naturlig ordning och naturliga värden, är det bara att förvänta sig att detta inte skulle uppskattas av ’det utvalda folket’ ”skriver de.

De påpekar också den skeva situationen med att man nästan dagligen kan läsa om hur mycket rasism, hat, främlingsfientlighet och om den etniska rensning som pågår på palestinskt territorium, och ändå klagar WJC på Nordiska motståndsrörelsen som aldrig har attackerat några medlemmar av ”det utvalda folket”.

Det klingar därför illa när WJC i ett brev till Stefan Löfven beskriver ”de skräckinjagande uniformerade marscher” som motståndsrörelsen företog sig på självaste Yom HaShoah, en förintelseminnesdag som judarna firar samma dag som arbetarrörelserna firar 1 maj, menar publikationen.

Som passus kan nämnas att Nordiska motståndsrörelsen inte ens kände till att judarna i år hade en av sina talrika minnesdagar samtidigt som arbetardagen inföll, samt att inget främmande folks högtidsdagar naturligtvis kan tillåtas övertrumfa det egna folkets.

Vidare nämns också i den kroatiska artikeln den lögnaktiga kampanjvideo som WJC framställde för att smutskasta Nordiska motståndsrörelsen och anmärker att efter drygt 2 000 visningar hade WJC:s video 5 ”gilla”-markeringar mot 274 ”ogilla”.

Den kroatiska publikationen noterar också roat den dråpliga incident under Almedalsveckan 2018 då en judinna attackerade en motståndsman och försökte stjäla en organisationsfana, varefter hon grät ut i media.

Hon påstod då att hon hade blivit attackerad genom att en nazist hade ”rivit henne i händerna”, effekter av att hon vägrade släppa taget om fanans stång, samt att hon lögnaktigt anklagade ”nazisterna” för att bestulit henne på en värdefull guldring under samma händelse.

Tribun berättar också för sina läsare att Nordiska motståndsrörelsen är en laglig politisk organisation, men att det på grund av den ständiga repressionen mot entnonationalism i Norden är organisationen det enda politiska parti som av bankerna inte tillåts ha något bankkonto.

Slutligen skriver de att man inte behöver slösa många ord på den idioti som statsmakten uppvisar i och med det stora slöseriet med polisens resurser att ständigt trakassera organisationens medlemmar när de till exempel helt lagligt delar ut flygblad med politisk information.

Källa:
Svjetski židovski kongres traži zabranu djelovanja najaktivnije opozicije švedskom suicidu


  • Publicerad:
    2019-05-14 17:50