Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ledarperspektiv 34: Vikten av att vara både en folkrörelse och en aktiviströrelse. Organisationsnyheter och kosthållning

Av Redaktionen, 2019-01-30
redaktionen@nordfront.se

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt trettiofjärde avsnitt.

Här kommer det trettiofjärde avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Diskussionsämnen:

  • Lindbergs arbetsvecka
  • Veckans betraktelse: Om kost
  • Nyhet: Aktivistdagarna
  • Ideologisk fråga: Folkrörelse och aktiviströrelse

Diskussionsunderlag:

Världen inuti oss

Nordic Resistance Movement: New site for our English speaking comrades

Folkkonferens med offentliggörande av nyheter

Aktivistdagarna 2019: Medlemsreform, nytt näste och ny riksrådsmedlem

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv #34: Vikten av att vara både en folkrörelse och en aktiviströrelse. Organisationsnyheter och kosthållning” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor. Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2019-01-30 20:11