Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Ledarperspektiv #45: När kommer systemkollapsen och vad är Motståndsrörelsens roll i den? Invandring istället för välfärd och mer 1 maj

Av Redaktionen, 2019-04-27
redaktionen@nordfront.se

LEDARPERSPEKTIV. Nordiska motståndsrörelsens podcast Ledarperspektiv nu ute med sitt fyrtiofemte avsnitt.

Här kommer det fyrtiofemte avsnittet av podcasten Ledarperspektiv. Medverkande är Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg och Fredrik Vejdeland från organisationens riksledning i Sverige.

Detta avsnitt skulle ha publicerats under onsdagen, men efter teknikstrul tvingades vi byta inspelnings- och sändningsdag för denna vecka. Observera även att vi inte sänder nu på onsdag (på grund av 1 maj).

Diskussionsämnen:

  • Om Motståndsrörelsens talare
  • Simon Lindbergs arbetsvecka
  • Veckans betraktelse: Nio anledningar varför du ska demonstrera på 1 maj
  • Nyhet: Systemkollapsen i Filipstad
  • Ideologisk fråga: När kommer systemkollapsen och vad är Motståndsrörelsens roll i den?

Diskussionsunderlag:

Allt du behöver veta inför 1 maj

Filipstad visar vägen till systemkollapsen

Lyssna nedan:

Listen to ”Ledarperspektiv #45: När kommer systemkollapsen och vad är Motståndsrörelsens roll i den? Invandring istället för välfärd och mer 1 maj” on Spreaker.

Om Ledarperspektiv

Ledarskapsperspektiv är en podcast för att nå ut med Nordiska motståndsrörelsens ståndpunkter, ideologi och strategier i framförallt stora men också små frågor. Fredrik Vejdeland, riksrådsmedlem, beskriver ämnen och ställer upp problemformuleringar medan Simon Lindberg, Nordiska motståndsrörelsens ledare, förklarar organisationens ståndpunkter.

Ledarperspektiv syftar till att utbilda lyssnarna och förklara organisationens syn på olika frågor så exakt vi bara kan. Allt som framkommer i Ledarperspektiv kan anses som sanktionerat av organisationen.

Kom gärna med tips på innehåll; ideologiska funderingar och/eller personliga frågor till Lindberg. ledarperspektiv@nordiskradio.se.


  • Publicerad:
    2019-04-27 19:06