I en intervju till den finländska tidningen Kauppalehti menar Scaniachefen Leif Östling att Sverige borde uppmuntra till ökad invandring och att vi har plats för upp emot 20 miljoner människor, enligt di.se.

Vidare spottar Östling ur sig dumheter som att vi måste fylla på med invandrad arbetskraft för att hindra produktion från att flytta utomlands. Scania har i Södertälje, vilket man glatt slår sig på bröstet för, 4000 utlandsfödda av sina 12 000 anställda. Men den alltmer utbredda rasismen i det svenska samhället oroar Östling. Han går till och med så långt som att kritisera Göran Persson för ett rasistiskt uttalande, vilket framgår dock inte. Vidare får fackföreningsrörelsen sig en känga, tillika även Migrationsverket som enligt Östling är ”Sveriges mest rasistiska organisation.” Motståndsrörelsen kan här lova att han har fel! Som lök på laxen blickar Östling västerut och ser i USA ett bra exempel på invandringens positiva effekter.

Det är intressant när rövarkapitalismens företrädare gör gemensam sak med banditvänstern, vilka även de hatar Migrationsverket, kallar Göran Persson för rasist och inget hellre vill, än en ökad främlingsinvasion. Hur gick den där sången nu igen…? ”AFA och kapitalet, sitter i samma båt”… eller något sådant.

Den svenska arbetaren kommer här i kläm, som så ofta när kapitalet vill lägga på hullet ytterligare. Naturligtvis vet VD Leif Östling att politikerna drar öronen åt sig när sådan kritik yppas från inflytelserikt håll. Och vilken tur för staten, som finner en sådan bra bundsförvant för massinvandring i Leif Östling. Det är nästan så man kan tro att det finns en tyst överenskommelse dem emellan.

Motståndsrörelsen vill klargöra att Leif Östling är en usel rasförrädare. I det samhälle han vill skapa, på grund av den ekonomiska vinning han ser i det, skulle Sverige, svenskarna och svenskheten vara ett minne blott – söndermald av kosmopoliternas kugghjul. Vi kommer att göra allt som står i vår makt för att detta mardrömssamhälle aldrig blir verklighet.

Leif Östling, vi önskar dig allt ont!


  • Publicerad:
    2006-03-14 00:00