LIFSFERILL. I det nionde avsnittet av Lifsferill så diskuterar Daemon, Peter och Tobias med avsnittets gäst Nicklas om allt från myggor till hur det är att ha höns.

I det nionde avsnittet av Lifsferill så diskuterar Daemon , Peter och Tobias med avsnittets gäst Nicklas om allt från myggor till hur det är att ha höns.
Så går du i tankarna på att själv skaffa höns, eller har eller haft höns så lyssna gärna och kom med feedback på saker vi diskuterar eller missat.

Även folk som varken vill eller har möjlighet att ha höns kommer säkerligen lära sig en hel del dom inte visste sedan tidigare i våra samtal som går i den vanliga Lifsferill känslan.

Vi lyssnar även på lite musik och diskuterar även lite annat bland annat mygg…

Dessutom så eftersöker vi inför kommande program nya medarbetare och gäster.
Nej ingen av oss ska sluta men vi vill expandera och få ännu mer diskussioner.
Intresserad ? Maila Lifsferill på lifsferill@protonmail.ch

Lyssna på avsnittet:

Listen to ”Lifsferill – #9 – Mer än Höns” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal. Det går också att besöka Lifsferills Spreaker-sida.

Stöd Nordfront Radio:

Gillar du Nordfront Radio? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Nordfront Radios verksamhet.
Om du önskar att donera specifikt till Lifsferill; glöm inte att märka din donation med ”Lifsferill” eller ”LF”.
Bitcoins-plånbok: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6
Kontantdonationer: Skicka brev till:
Nordfront, Att: Lifsferill, Box 52, 77222 Grängesberg
Bitcoin-Profits

Maila Lifsferill:
Har du tips,frågor eller kanske vill vara med som gäst? Maila Lifsferill på lifsferill@protonmail.ch

Om Lifsferill

Radio Lifsferill är en podd som är inriktad på prepping och självhushåll och ämnen däromkring. Namnet ”Lifsferill” är ett fornnordisk/isländskt ord som betyder ”Livscykel”.

Lifsferill är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Daemon, Peter och Tobias.

Nordfront gillar åsikts- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor till våra program.


  • Publicerad:
    2018-05-26 10:42