Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Lifsferill #25: Kanin

LIFSFERILL. I det tjugofemte avsnittet av Lifsferill pratar vi med Fredrik om nyttodjuret kanin.

Lifsferill #24: Preppa för en månad

LIFSFERILL. I det tjugofjärde avsnittet av Lifsferill pratar vi med Jocke om att preppa för en månad.

Lifsferill #23: Med naturen som skafferi

LIFSFERILL. I det tjugotredje avsnittet av Lifsferill pratar vi återigen med Dan Uhrbom, denna gång om naturen som skafferi.

Lifsferill #22: Verktyg och hantverk

LIFSFERILL. I detta avsnitt av Lifsferill pratar Daemon, Tobias, Peter och Jakob med Johan Svensson som vanligtvis är med i Nordic Frontier om verktyg och hantverk.

Lifsferill #21: Stress och Självkänsla

HÄLSA. I det tjugoförsta avsnittet av Lifsferill pratar vi med Pär Öberg om Stress & självkänsla.

Lifsferill #20: Torparliv

BOENDE. I det tjugonde avsnittet av Lifsferill pratar vi med Tobias Malvå om hur han förverkligade sina drömmar om att ha ett eget torp.

Lifsferill #19: Träning – Kampsport

TRÄNING. I det nittonde avsnittet av Lifsferill pratar vi om träning och då framförallt inom kampsport och vi har med oss Martin Saxlind som gäst.

Lifsferill #18: Veganism & Rawfood

KOST. I det artonde avsnittet av Lifsferill pratar vi om Veganism och rawfood med Dan Uhrbom.

Lifsferill #17: Surkål och Konservering

LIFSFERILL. I detta avsnitt av Lifsferill pratar vi om Surkål och Konservering med Pär Öberg.

Lifsferill #16: LCHF – frisk av mat

KOST. I detta avsnitt av Lifsferill pratar vi om LCHF med en inbjuden gäst och om hur valet av vad man äter kan påverka hälsan.

TEASER Lifsferill: LCHF – frisk av mat

KOST. I det kommande avsnittet av Lifsferill så pratar vi om LCHF med en inbjuden gäst och om hur valet av vad man äter kan påverka hälsan.

Lifsferill #15 – Jakt

LIFSFERILL. I avsnitt #15 av Lifsferill pratar vi med TVÅ stycken gäster som har 60 års erfarenhet av jakt.

TEASER: Lifsferill Jakt

JAKT. I lördagens avsnitt av Lifsferill pratar vi om JAKT med TVÅ gäster.

Lifsferill #14 – Energikällor

LIFSFERILL. I det fjortonde avsnittet av Lifsferill så kör Daemon, Peter, Tobias, och Jakob en diskution angående energi och alternativa energikällor.

Lifsferill #13 – Aquaponics + Gäst

AQUAPONICS + gäst. I det trettonde avsnittet av Lifsferill diskuterar Daemon, Peter, Tobias, och Jakob vidare om Aquaponics med gästen Patric, Han som har stor erfarenhet av att föda upp fiskar och även har satt igång ett par Aquaponics system.

Lifsferill #12 – Aquaponics

AQUAPONICS. I det tolfte avsnittet av Lifsferill diskuteras Aquaponics och varför ALLA borde börja intressera sig för detta.

TEASER: Lifsferill Aquaponics

AQUAPONICS. I morgondagens avsnitt av Lifsferill diskuteras Aquaponics och varför ALLA borde börja intressera sig för detta.

Lifsferill #11 – Odlingsperspektiv

LIFSFERILL. I det elfte avsnittet av Lifsferill diskuterar Daemon, Peter, Tobias, och Jakob om tankar och grunder till att odla grödor och lite grann om varför man ska göra det, både på individnivå och inför det nya fria norden.

Lifsferill #10 – Alternativ arkitektur

LIFSFERILL. I det tionde avsnittet av Lifsferill så diskuterar Daemon, Peter och Tobias med våran nya medarbetare Jakob om bland annat arkitektur och hur den kan påverka oss på gott och ont.

Lifsferill #9 – Mer än höns

LIFSFERILL. I det nionde avsnittet av Lifsferill så diskuterar Daemon, Peter och Tobias med avsnittets gäst Nicklas om allt från myggor till hur det är att ha höns.

Lifsferill #8 – Självhushållning

LIFSFERILL. I detta avsnitt diskuterar Daemon, Peter och Tobias Lindberg rätt fritt inom grunderna och tankar kring självhushållning, för att ha en bra grund att bygga vidare på inför kommande ämnen inom området.

Lifsferill #7 – Överlevnad skog

LIFSFERILL.I detta avsnitt av Lifsferill så pratar Daemon , Peter och Tobias Lindberg med gästen Niklas om överlevnad i skog och mark.

Lifsferill #6 – BOB

LIFSFERILL. I detta avsnitt så pratar Lifsferills medarbetare Daemon och Peter med gästen Peter H. om BOB – Bug Out Bag

Lifsferill #5 – Radiokommunikation

LIFSFERILL. I detta avsnitt så pratar Lifsferills medarbetare Daemon, Peter och Tobias Lindberg med gästen Peter H. som har koll på radiokommunikation.

Lifsferill #4 – Biodling

LIFSFERILL. I detta avsnitt så pratar Lifsferills medarbetare Daemon, Peter och Tobias Lindberg med gästen Varg som är väldigt kunnig inom området biodling.