RADIO NORDFRONT Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00.

Ikväll är Simon Holmqvist, Martin Saxlind, Pär Öberg och Tobias Lindberg tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

RN kommer att diskutera Motståndsrörelsens demonstration i Göteborg, födelsedagsfirande rent allmänt och rivningen av zigenarnas kåkstad i Akalla.

Gällande utrikes blir det förstås diskussioner om Israels fjuttiga hämndattack mot Iran, utsikten att Benjamin Netanyahu kan hamna i bojor och vad som kommer att ske i Ukraina under året.

Dessutom kommer RN-panelen att tipsa om tre poddar var. Missa inte veckans avsnitt som livesänds med start klockan 19:00.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ din fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Veckans RN-mem

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Livesändningen finns även på Telegram. Har du ett konto på Telegram så kan du testa lyssna där istället för via din webbläsare.

Prenumerera på Radio Nordfront med RSS.

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront

Livechatt under programmets gång i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.