Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

MUCF anklagar Romska ungdomsförbundet för ekobrott

Har anmält zigenarorganisationen till Ekobrottsmyndigheten Menar att föreningen fuskat till sig ett stort antal statliga bidrag.

Finland: Diskriminering att förbjuda zigenarkjol på arbetsplats

Zigenerskor fick inte arbeta på fristörssalong i sina jättekjolar Nu stämmer DO den finska frisörskedjan. 

Zigenarkonflikt bakom bilmordet i Göteborg

Zigenarbröder körde ihjäl sig egen mamma Påstås ha varit otrogen.

Zigenarkvinnor bajskrigade mitt på dagen i Stockholm

När det inte räcker att snacka skit får man kasta bajs istället Så verkar två zigenarkvinnor ha resonerat i ett filmklipp som nu har blivit viralt.

Gangsterrappare anhållen för narkotikabrott

Luktade narkotika utanför lägenheten Polisen hittade knark och vapen.

Ny undersökning: Zigenare grovt överrepresenterade i brott

Zigenarna är enligt Nya Riks uppemot 5400% mer kriminella än vanliga svenskar Släkterna Lindeman, Blomerus och Grönfors ska vara mest kriminella.

Polisen har upprättat nya klanregister för att bekämpa brottslighet

MÅNGKULTUREN. Zigenarregistret som Skånepolisen upprättade utsattes för hård kritik och zigenare fick stora ”skadeståndsbelopp”. Men nu upprättas nya klanregister.

SVT: Tiggare flyr Sveriges coronakris

INRIKES. Utländska tiggare åker ifrån Sverige, vilket enligt SVT är en effekt av coronakrisen.

Fördomar slår in – familjen Palison är i klammeri med rättvisan igen

INRIKES. Nya Tider rapporterar om Romernas riksförbunds ordförande Stefan Palisons barn Napoleon och Angelika har blivit dömda för människorov och misshandel. Det hela började med att Elisabet som numera är Napoleons ex-hustru lämnar honom efter vad hon har uppgett varit ett destruktivt förhållande med en Napoleon som knarkade och misshandlade henne efter hans frigivning från […]

20-åring anhållen för mord på prostituerad transa

INRIKES. Det gick lugnt till när en 20-årig man greps för mordet på könsdysforikern Emilia Lundberg, uppger polisen. 20-åringen sitter nu anhållen på sannolika skäl misstänkt för mord.

Lidingö första kommun i Stockholms län att införa tiggeriförbud

MÅNGKULTUREN. Rika kommuner vill bli av med det mångkulturella tiggeriet.

Frälsningsarmén på Kungsholmen expanderar – tar emot 100 “EU-migranter” per dag

STOCKHOLM. Frälsningsarmén på Kungsholmen vill nu expandera sin verksamhet, specifikt för att kunna ta hand om så kallade EU-migranter. Samtidigt ökar antalet hemlösa svenskar i huvudstaden, som redan bortprioriteras av myndigheter.

Den feministiska zigenaren Soraya Posts dotter döms till fängelse för grova stölder mot äldre

BROTT. Thereza Eriksson, som i media hyllats som ”romsk aktivist” och som är dotter till Feministiskt initiativs EU-parlamentariker Soraya Post, har dömts till fängelse för grova stölder och bedrägerier mot åldringar.

Zigenare våldtog kvinna i Ulvsunda – döms till rättspsykiatrisk vård

MÅNGKULTUREN. En zigenare som dömdes för att ha våldtagit en kvinna i Ulvsunda i våras slipper fängelse eftersom rätten ansåg att mannen hade begått brottet under påverkan av en allvarlig psykisk störning.

Tiggare i Hälsingland var slavar åt zigenarmaffia

TIGGERI. Tre misstänkta människohandlare åtalas för att ha hållit tiggare som slavar i syfte att pressa politiskt korrekta svenskar på pengar. Åtalet är bara ett i en lång rad av åtal som slutligen tagit död på regimens lögner om det människoförnedrande samhällsfenomenet.

Zigenare använder skolgård som toalett – orsakar hälsorisk för barnen

STOCKHOLM. Den Sverigefinska skolan på Fridhemsplan har haft stora problem med nattliga besökare som skräpar ner och använder deras gård som en toalett. Skolan har tagit hjälp av både väktare, socialtjänsten samt polisen för att försöka få bukt med problemet, men utan lyckat resultat.

De zigenska tiggarna från Östeuropa möter hårdare tider

TIGGERIET. Zigenarna från Östeuropa som befinner sig i Sverige för att livnära sig på det organiserade tiggeriet medger att det blivit allt svårare att få sitt bedrägliga leverne att gå runt.

Bibliotek kritiseras – vill inte ge zigenare lånekort

INRIKES. Stadsbiblioteket i Karlstad har kritiserats för att de inte vill låna ut böcker till zigenare. Bibliotekschefen menar bland annat på att dessa inte har någon hemadress vilket försvårar låneprocessen samt att de varken kan prata eller skriva på svenska.

Rekordstort skadestånd till zigenare för “romregistret”

INRIKES. Justitiekanslern har nu beslutat att alla de zigenare som fanns registrerade i polisens ”romregister” ska få 35 000 kronor vardera i skadestånd. En nota på 166 miljoner kronor som landar på polismyndigheten.

Zigenare misshandlade man med golfklubba

TIGGERIET. En man i Tranås blev grovt misshandlad av tre zigenska män efter att en dispyt uppstått med deras zigenarkärringar. Nu döms de tre männen till fängelse, skadestånd samt utvisning.

De zigenska tiggarna i Kungsbacka börjar bli allt mer aggressiva

BROTT. De zigenska tiggarna som sitter utanför Ica Maxi butiken i Kungsbacka har börjat att uppträda allt mer aggressivt mot kunderna till butiken.

Två äldre kvinnor rånades av två skamlösa kvinnor i 20-årsåldern

BROTT. Två 85-åriga kvinnor rånades under lördagen när de var på väg hem till den ena kvinnans lägenhet i Markaryd.

Tiggare attackerades utanför Icabutik

BROTT. Fyra eller fem personer med tillhyggen attackerade under morgonen tre tiggare utanför en Icabutik i Jörlanda utanför Stenungsund. Gärningsmännen flydde sedan från platsen i en svart skåpbil.

Ännu en man dömd efter Trästockfestivalen

BROTT. Ännu en utländsk man har nu dömts för sexuellt ofredande på Trästockfestivalen i Skellefteå under sommaren 2016.

Mindre pengar till tiggarna

INRIKES. Svenskar har blivit mindre benägna att sänka pengar till tiggare. En anledning ska vara att vi har blivit så vana att se tiggarna att vi väljer att sluta ge dem pengar.

Zigenare tältar på en skolgård i Malmö

INRIKES. Ett flertal zigenare tältar sedan en tid tillbaka på en skolgård till en grundskola i Malmö. Skolans vaktmästare får väcka dem varje dag innan skolan börjar.

Ville “spränga zigenare” – döms för HMF

INRIKES. En man i 50-års åldern skrev ett privat inlägg på sin Facebook där han bland annat sa att man fick spränga zigenare på nyårsafton. Nu döms han till böter och villkorligt.

Skola för zigenare uppvisar “allvarliga brister” och åläggs högt vite

SKOLA. Roma kulturklass som tillhör den kommunala Hammarbyskolan var tänkt som en särskild skola för endast zigenare där man bland annat har undervisat på både svenska och romani. Nu har Skolinspektionen beslutat att Stockholm kommun måste betala ett vite på nästan två miljoner för de allvarliga brister som ”kulturklassen” uppvisat.

Tiggande rasfrämling slagen av annan rasfrämling

LINKÖPING. En manlig rasfrämling gav sig på fredagskvällen på en tiggande kvinna utanför en matbutik i centrala Linköping. Bråket är troligtvis kopplat till det organiserade tiggeriet. Det var runt klockan 20 på fredagskvällen som en rasfrämmande man hemmahörande i Bulgarien slog och våldförde sig på en tiggande rasfrämmande kvinna. Händelsen skedde utanför en matbutik i […]

Brittisk lokalpolitiker försvarade vita i Sydafrika – anklagas för “rasism”

STORBRITANNIEN. Heather Venter, före detta borgmästare i Driffield, har anklagats för rasism, bland annat efter att ha länkat till en artikel som motsätter sig folkmordet på de vita i Sydafrika.

Staten vill inte kompensera registrerade zigenare

SVERIGE. Svenska staten överklagar tingsrättens dom om att betala skadestånd till elva zigenare som registrerats i det omtalade ”romregistret”. Staten har erkänt att fel begåtts och menar att det erkännandet ska räcka som ersättning.

Organisation erbjuder “EU-medborgare” gratis sjukvård

MALMÖ. ”EU-migranter” som befinner sig i Malmö kan nu räkna med gratis sjukvård när den ideella organisationen Läkare i världen, kommer färdas med en buss runt om i staden och fungera som en mobil vårdcentral.

Nytt lagförslag förenklar avlägsnande av tiggarläger

INRIKES. Ett nytt lagförslag underlättar för markägare att bli av med tiggare som slagit upp illegala läger. Kronofogdens nuvarande regler är inte anpassade för de så kallade EU-migranterna som väller in i landet och sätter upp olovliga bosättningar.

Tiggarkvinna får rätt till socialbidrag

MASSINVANDRING. En  kvinna som kom till Eslöv som så kallad ”EU-migrant” har lyckats få rätt till socialbidrag. Detta efter att kvinnans barn erbjudits skolgång under en kort tid då kvinnan hade någon form av anställning. Domen i förvaltningsrätten kan nu komma att få konsekvenser även för andra kommuner i Sverige.

Zigenarregistret var lagligt

POLISEN. I december uppmärksammade Ekot ett register hos polisen som uppgavs vara en kartläggning av romska tiggare. Nu har Säkerhets- och integritetsskyddsnämnden granskat registret och kommit fram till att registret inte var olagligt.

Stockholms lokaltrafik skärper reglerna för att slippa tiggare

INRIKES. Nu ändrar Stockholms lokaltrafik på regelverket för att komma till bukt med zigenarna som sitter och tigger pengar i tunnelbanan.

Kommun ger gratisresor till zigenare

INRIKES. Helsingborgs kommun har beslutat att stänga Stenbrogårdens camping för zigenare, därför delar man nu ut gratisresor så att de kan åka ”hem”.

Nu blir det andra bullar för zigenarna i Sundsvall

INRIKES. Husvagnslägret med så kallade tiggare på Södra kajen i Sundsvalls hamn har länge varit en tankenöt för kommunens politiker. Efter att inte har hittat någon lösning så väljer man nu att vräka zigenarna.

Nu kommer vägpiraterna tillbaka – Sigtuna kommun varnar

INRIKES. Nu har de zigenska vägpiraterna återvänt till Sverige. Vägpirater har länge varit ett stort problem i andra europeiska länder och ser nu ut att vara i Sverige för att stanna.

Zigenare avhystes från läger – var avföring överallt

SMÅLAND. Ett antal zigenare hade olagligt slagit läger i ett vedskjul och en jordkällare utanför Överum. Efter att ha hotat med vite tvingades polisen avhysa personerna från platsen.