TIGGERI. Tre misstänkta människohandlare åtalas för att ha hållit tiggare som slavar i syfte att pressa politiskt korrekta svenskar på pengar. Åtalet är bara ett i en lång rad av åtal som slutligen tagit död på regimens lögner om det människoförnedrande samhällsfenomenet.

Tre utländska män från Bulgarien, som inte är etniska bulgarer, åtalas för människohandel efter att under flera år ha utnyttjat landsmän för tiggeri. Tiggarna kommer från Bulgarien och har hållits under slavliknande förhållanden på olika campingar och i ”skogsläger” i Hälsingland.

— Jag menar att männen ska ha tvingats lämna ifrån sig alla pengar. De har arbetat 12 timmar om dagen, sex till sju dagar i veckan, säger Martin Bresman som är kammaråklagare.

— De misstänkta männen har vänt sig till hemlösa personer i Bulgarien och personer som lever under svåra förhållanden. De har varit helt livegna i Sverige och i händerna på de misstänkta, säger Martin Bresman.

De åtalade männens telefoner har avlyssnats under en längre tid och i samtalen har det framkommit att männen köpt tiggar-slavarna för 2 000 kronor styck. Verksamheten har varit mycket lönande eftersom lättlurade regimanhängare skänkt miljontals kronor till de kriminella människohandlarna, vilket tillsammans med liknande fall lett till att människohandeln i Bulgarien ökat kraftigt.

Människohandlarna har fått mycket hjälp av landets journalister, som i åratal ljugit för sina naiva läsare och lurat i dem att tiggeri inte har någon koppling till organiserad brottslighet.

Bland de mest ökända falska nyheterna om ämnet är Metros Fake News artikel ”Nej tiggarna styrs inte av kriminella ligor”, en del av den falska nyhetskampanjen ”Viralgranskaren”, som syftar till att påverka riksdagsvalet.

— Sannolikheten att det skulle vara organiserad brottslighet och att vi alla missat det är ju i det närmsta obefintlig, sade regeringens ”expert” Michael Anefur i Metros falska nyhetsartikel.

Ansvarig för de falska nyheterna i Metro var bland andra ”journalisten” Clara Guibourg och den vänsterextrema ”polisen” Lena Matthjis som inkvoterats till operativ chef vid Citypolisen i Göteborg och nu är polismästare. Passande nog skriver även Matthijs påhittade kriminalromaner.

Vänsterextremisten Matthijs skriver själv på sociala medier att hon nu ”känner stor skam” – men inte för regimens falska nyheter, utan för att den utvisat en etiopisk medborgare hon är vårdnadshavare för.

Ursprungligen publicerat på Fjällsjö Nyheter.


  • Publicerad:
    2018-08-23 10:30