Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.
Finsk utgåva av Min kamp

Finsk bokhandel stoppade försäljning av ”Min kamp”

Versionen innehöll inte ”kritiska kommentarer” Påstås ha ”kopplingar till Nordiska motståndsrörelsen”. 

Min kamp - en bok skriven av Adolf Hitler.

Hitler om idealism, organisering och offervilja

Utdrag ur kapitlet ”Folk och ras” i Mein kampf Hitler om idealismens rötter och betydelse för folkets samhällsbyggande förmåga.

Mordförsöket på Adolf Hitler den 20 juli 1944

TREDJE RIKET. Vera Oredsson har läst ”Verchwörung und Verrat um Hitler” av Ernst Otto Remer och skriver om sina minnen av 20 juli-attentatet där illojala element ur överklassen planerade att mörda Adolf Hitler.

Tingsrättens bedömning: Vuxen man måste fängslas – så att han inte kan posta fler memer

ÅSIKTSFÖRTRYCK. Rådmannen ville bara döma till böter och villkorlig dom, men de politiskt tillsatta nämndemännen insisterade på att en tidigare medlem i Nordiska motståndsrörelsen måste dömas till två månaders fängelse för att ha postat memer på VK.

#HitlerTheGreat trendar på Twitter efter sionistiska terrorbombningar

MELLANÖSTERN. På Twitter hyllas nu Tysklands tidigare ledare Adolf Hitler av palestinier som fått nog av Israels terrorbomber. Allt till Sverigevänners stora förtret.

Hitler och Tredje riket

Dagens datum 20 april: Denna dag föddes Adolf Hitler. Dagen till ära lanserar Nordfront en faktabank över Hitlers liv och den tyska nationalsocialismen.

Adolf Hitler segrar i demokratiskt val – i Nambia

VALEN. Adolf Hitler har åter kommit till makten genom demokratiskt hållna val. En intensivt hållen valkampanj belönade Hitler med en veritabel jordskredsseger – och han blir därmed administratör över ett litet distrikt i Namibia.

Jimmy Thunlind medverkade i Kulturarbetarna och diskuterade Min kamp av Adolf Hitler

MIN KAMP. Jimmy Thunlind, aktiv i Nordiska motståndsrörelsen och värd för podcasten Mimers brunn, medverkade i ett av flera planerade avsnitt av podden Kulturarbetarna med Christoffer Dulny där boken Min kamp diskuterades.

Adolf Hitlers talmanuskript har auktionerats ut

HISTORIA. Talmanus som skrivits av den tidigare tyska ledaren Adolf Hitler, har sålts på en auktion i Tyskland. En inflytelserik rabbin rasar mot auktionen om ”antisemitism”.

Hitlers alligator död – blev 84 år

MOSKVA. Hitlers favoritalligator Saturn har dött på Moskvas zoo.

Endast judar får sprida stereotyper om judar

CHUTZPAH. Skådespelaren Gilbert Gottfried häcklade Hitler och icke-judar med ”antisemitiska” påståenden.

Nu kan du beställa Mein kampf på Greenpilled.com!

LITTERATUR. Klockan är nu 18 och Greenpilled tar emot beställningar av den nya och unika upplagan av Mein kampf.

Sångaren i DAF död – okänd dödsorsak

KULTUR. Mussolini har slutat dansa. Gabi Delgado blev 61 år.

Amazon bannlyser Mein Kampf

CENSUR. Amazon utnyttjar sina dominansställning på bokmarknaden för att förbjuda maktkritisk litteratur.

Blad från oavslutad opera av den unge Adolf Hitler – nu på utställning i Österrike

ÖSTERRIKE. En utställning med föremål från Hitlers ungdomsår öppnade den 29 februari i Sankt Poelten i Österrike. På utställningen visas bland annat ett blad från en opera som Hitler började på när han var i tjugoårsåldern.

Hitlers födelsehem blir polisstation

UTRIKES. Adolf Hitlers födelsehem i Braunau am Inn i norra Österrike ska efter ett beslut av landets regering byggas om till en polisstation.

Kommande nyupplaga av Mein Kampf i Frankrike upprör

FRANKRIKE. Adolf Hitlers berömda bok Mein Kampf ska få sitt första nytryck i Frankrike sedan 1934.

Adolf Hitlers andra bok

LITTERATUR. Adolf Hitlers andra bok kom ut på svenska 2010. Men fortfarande är det få som känner till att Hitler skrev en uppföljare till Mein Kampf.

Hitlers hem köptes till “stöldpris”

ÖSTERRIKE. Regeringen i Österrike betalade för lite när de tvingade av en kvinna ägandet för huset som Hitler föddes i. Nu ska hon kompenseras.

Cultured Thug intervjuas i svensk podd: “Mein Kampf förändrade mitt liv!”

NATIONALSOCIALISM. YouTube-profilen Cultured Thug berättar i podden Svarta Segel hur Hitlers godhet och klokhet radikalt förändrade hans liv.

Hitlers Mein Kampf nu en försäljningssuccé även i Nederländerna

LITTERATUR. Nya nederländska utgåvan av Mijn Strijd säljer bra trots att bokhandlare ogärna skyltar med den.

Hovrätt: “Enbart en bild på Hitler är inte hets mot folkgrupp”

ÅSIKTSBROTT. I en färsk hovrättsdom rörande ”hets mot folkgrupp” konstateras bland annat att endast en bild föreställande Adolf Hitler inte kan anses utgöra ett åsiktsbrott eftersom det skulle kunna leda till ”en omfattande kriminalisering när sådana bilder publiceras”.

FILM: Hitler om utvecklingen i Dalarna

HUMOR. Under Studio Bothnia #8 spelades en film upp som blev väldigt omdiskuterad och uppmärksammad. Nu har den publicerats separat på VK.

Polen ska granska ”nynazister”

POLEN. Ett smygfilmat TV-reportage har fått Polens statsåklagare att öppna en undersökning gällande spridning av ”fascism”.

Dokumentär: Europa – The Last Battle del 3

FILM. Nu har del tre släppts av den nya svenskproducerade dokumentären ”Europa – The Last Battle” som i stil med ”The Greatest Story Never Told” belyser sanningen om sionismen, marxismen och nationalsocialismen.

Motståndsrörelsen i Finland ger ut Mein Kampf som ljudbok

FINLAND. Då det idag har förflutit 128 år sedan Adolf Hitler föddes publicerar Motståndsrörelsen i Finland ”Mein Kampf” på finska.

Hitler dök upp i en målarbok för barn

HOLLAND. Ett apotek i Holland återkallar en målarbok för barn efter att det uppdagats att en bild i boken föreställer Tredje rikets ledare Adolf Hitler.

Klistermärkesvendetta i Umeå

NÖJE. Som bekant blev stora delar av Norrland helt bestörta av de hemska klistermärkena i Umeå. Nu har ytterligare klistermärken från Nordfront klistrats upp på judiska föreningen i Umeå.

Intervju med martyren Horst Wessel

  [caption id="attachment_59882" align="alignnone" width="460"] Martyren Horst Wessel. Klicka för större bild.[/caption] HISTORIA. I torsdags den 23 februari var det 87 år sedan Horst Wessels dödsdag. Han var en ledande SA-aktivist och en tidig aktör inom det nationella motståndet mot Weimarrepubliken. Han byggde upp en stark och militant organisation mitt i det röda Berlin.

Hitlers telefon såldes för miljoner

ANTIKVITETER. Den telefon som Tysklands ledare använde under Tredje rikets sista år har sålts på auktion till en anonym köpare för över två miljoner kronor.

Man iförd Hitler-tröja dömd för HMF

BROTT. En man i 40-års åldern hade på sig en tröja med ett tryck av Adolf Hitler när han besökte en krog i Nyköping. Nu döms mannen till dagsböter för hets mot folkgrupp.

25-årig man greps efter att ha imiterat Hitler

UTRIKES. En 25-årig man i Österrike greps efter att han klätt ut sig till Adolf Hitler med sidbena och tandborstmustasch och imiterat Tredje rikets ledare.

Hitlers barndomshem kan räddas

ÖSTERRIKE. Nu stämmer den tidigare ägaren till Adolf Hitlers barndomshem staten efter att han fått sin egendom tvångsinlöst.

Mein Kampf säljer bra i Tyskland

LITTERATUR. Adolf Hitlers världskända verk ”Mein Kampf” har för första gången sedan Tredje rikets fall återigen blivit en bästsäljare.

Fria Tider försvarar Hitler!

MEDIA. Under gårdagen publicerade Fria Tider en krönika av Pat Buchanan där denne försvarar Adolf Hitler och fastslår att Tyskland inte ville erövra världen och var den part i världskriget som strävade efter fred med sina motståndare.

Italienska tidningsläsare fick Mein Kampf på köpet

ITALIEN. Läsare till den italienska nyhetstidningen Il Giornales fick en gratis utgåva av Adolf Hitlers bok Mein Kampf när de köpte nummer av tidningen.

En man som liknar Hitler sökes till ny svensk film

KULTUR. Till sitt nya filmprojekt ”Om det oändliga” söker filmregissören Roy Andersson en man som liknar Adolf Hitler. 

Populär klädbutik med Hitlers namn skapar ramaskri

EGYPTEN. En klädbutik i Kairo, Egypten, har skapat ramaskri i landet. Anledningen är att klädbutiken är döpt efter Adolf Hitler. Men butikens ägare säger själv att den är mycket populär bland många egyptier.

Hetsig budgivning när Mein Kampf-exemplar skulle säljas

UTRIKES. Ett exemplar av Adolf Hitlers självbiografi Mein Kampf som ägts av Hitler själv såldes nyligen för 20 655 dollar. Budgivningen uppges ha varit hetsig då tio budgivare kämpade om boken över internet och telefon.

Judinna klär ut sig till Hitler och sammankopplar honom med Trump

USA. Judinnan Sarah Silverman framträdde i torsdags i Conan O’Briens TV-shop. Silverman hade i programmet klätt ut sig till Adolf Hitler och menade bland annat att Hitler tagit illa upp av att många jämfört Donald Trump med honom även om han ändå håller med Trump i väldigt många frågor.