JUDISKA TRICKS Israels president visade igår upp en kopia av Mein Kampf, översatt till arabiska i en intervju i brittiska BBC. Han avslöjar senare att Hamas har sitt högkvarter under Shifasjukhuset och drar slutsatsen att Hamas ”ISIS-Hitler ideologi” måste utrotas för att fred ska kunna nås.

I söndags medverkade Israels president Isaac Herzog i en videointervju med BBC där han svarade på frågor angående ”landets” terrorkampanj på Gazaremsan. I intervjun visar presidenten upp ett exemplar av den österrikiske konstnären och politikern Adolf Hitlers självbiografi, Mein Kampf. Han påstår att exemplaret har hittats på en Hamaskämpes kropp som man hittat död i ett barns rum. Han tillägger senare att barnrummet ”blev en bas som användes för terroristaktiviteter av terroristorganisationen Hamas”.

— Detta är Adolf Hitlers bok, Mein Kampf, översatt till arabiska. Detta är boken som ledde till förintelsen och boken som ledde till andra världskriget, gnällde Herzog då han höll upp boken framför kameran.

Vidare deklarerade den Herzog att Hamaskämpen ”gjorde anteckningar, markerade sektioner och studerade igen och igen Adolf Hitlers ideologi för att hata judar, för att döda judarna, för att bränna och slakta judarna, var de än befinner sig. Detta är det riktiga kriget vi står framför”.

IDF är en human armé

Den sionistiska ockupationsmaktens president menar att ”landets” armé IDF – trots att över 4000 barn hittills har mördats – svartmålas av Hamas och att internationell media köper den felaktiga bilden. IDF ska enligt Herzog nu befinna sig vid Shifa sjukhuset och han avslöjar plötsligt att Hamas har sitt ”högkvarter” under sjukhuset. Trots detta går armén inte in i sjukhuset.

— Det finns en massa vilseledande info från Hamas. Det finns elektricitet i Shifasjukhuset, allting funktionerar där, vi kommunicerar med föreståndarna på sjukhuset. Tyvärr finns det en enorm terrorbar under sjukhuset, faktiskt så här det högkvarteret, högkvarteret för HAMAS ISIS-operationer är precis under sjukhuset.

Presidenten presenterar inga som helst bevis för sina påståenden om högkvarteret men beklagar sig i nästa mening över att judarna i ockuperade Palestina inte får massakrera civila ifred.

— Vad exakt ska vi ta oss till? Bara lämna det och gå igenom samma saker igen om några års tid? Och du kommer att säga att det är oproportionerligt och att civila kommer dödas?

Judepresidenten avslutar med att något osammanhängande basunera ut att Hamas ”ISIS-Hitler ideologi måste utrotas för att möjliggöra fred i Mellanöstern”.