JUDEFRÅGAN Den judiske radioprofilen Howard Stern attackerar återigen Kanye West för dennes kritik mot judisk makt. Denna gång hävdar Stern att Kanye är ”väldigt sjuk” och dessutom ”inte vet om att han är svart”.

Radioprofilen Howard Stern har tidigare attackerat den antisemitiske rapparen Kanye ”Ye” West och i egenskap av jude sagt att andra måste sluta ”ursäkta” Ye med att han är ”sjuk”. Stern krävde då istället att Ye ”ställs till svars” för att han vågar diskutera judefrågan.

Att Ye kom ut som öppet hitlerist i Alex Jones Infowars förra veckan tycks ha förargat juden Stern ytterligare. I ett nytt utspel säger Stern att Ye är ”väldigt sjuk”, skriver Marca.

— Han älskar nazister. Jag antar att han inte vet om att han är svart. Han förstår inte vad [Adolf] Hitler tyckte om judar och svarta. Hitler tyckte att de var underlägsna. Han ville sterilisera svarta människor, påstår Stern.

Stern försöker också analysera Yes ”psykologi” och påstår att det är helt orimligt att en svart människa kan gilla Hitler och att Ye därmed måste ”hata sig själv”.

— Jag skulle kunna ge er en psykologisk teori och jag tror inte jag är den enda som tror att han kanske hatar att vara svart så mycket. Han är så självhatande. Han vill ha på sig en luva och låtsas att han är en vit man. En vit man i ett nazistparti. På ett konstigt vis hatar han att vara svart och vill bli accepterad av nazister, påstår Stern vidare.

Ye har dock vid flera tillfällen kritiserat judisk makt ur just en svart mans perspektiv och bland annat påpekat att det till stor del var judar som låg bakom den transatlantiska slavhandeln och att judiska skivbolagsbossar kör över svarta musiker.