MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Lördagen är tredje och sista dagen för Motståndsrörelsen i Almedalen. Följ med och se hur nationalsocialismen segrar och folkförrädarna förlorar gång på gång när hundratalet aktivister tar över hela Visby.

Återigen har Nordiska motståndsrörelsen lyckats beröva makteliten deras rosévinsfest på Gotland: Överallt ses nationalsocialister och överallt diskuteras Nordiska motståndsrörelsen. Idag är tredje och sista dagen på plats för Motståndsrörelsen. Som vanligt kan ni följa med via Nordfront TV och våra journalister på plats när hundratalet aktivister förvandlar Almedalen till en nationalsocialistisk zon.

Den senaste tiden har Youtubes censur urartat ytterligare och man har nu sett till att olika klipp blockeras specifikt för en svensk publik, som man tidigare gjort fast då mot Tyskland. Information om hur detta kan kringås finns allra nederst i artikeln!

Glöm inte att ni kan donera till Nordiska motståndsrörelsens verksamhet genom att swisha till 0736384493.

Nordfront TV:s avslutade livesändning, ca 11:00 – 15:20:

Nordfront TV:s andra livesändning:

Följ också händelserna i realtid via våra journalister på plats som rapporterar på Nordfronts Twitter:

Information om hur man kringgår Youtubes försök till valpåverkan:

Om man är inloggad på youtube så kan man testa att byta land till något annat än Sverige. Se bild nedan. Det bör alltså inte behövas en VPN för att se klippen, om de har blivit landsblockerade av youtube.

Inne på youtubes hemsida så klickar man på ikonen längst upp till höger och sedan väljer man land en bit ner i listan.


  • Publicerad:
    2018-07-06 20:18