MOTSTÅNDSRÖRELSEN. En grupp medlemmar och aktivister från Nordiska motståndsrörelsen genomförde i fredags en protestaktion utanför stadshuset i Luleå. Detta efter att 81-årige Stig Markström vanvårdats till döds i kommunens regi.

Har du problem med att se klippet? Pröva att se det på VK.

Den 81-årige Stig Markström vanvårdades svårt av hemtjänsten i Luleå kommun. Hans dotter Marina beskrev i ett inlägg på Facebook att hennes 182 centimeter långe far endast vägde 50 kilo strax innan han avled.

Trots att han betalat hemtjänsten för att städa varannan vecka städades inte hans hem på mellan sex och tio veckor. Hans tandprotes var inte rengjord på åtta dagar.

Den gamle mannen kunde inte ta sig ur sängen på egen hand utan hade blivit liggande i sin egen avföring. Han var ovårdad med oklippta naglar och inte rakad på flera veckor. Han hade heller inte varit uppe ur sängen på flera dagar eftersom hans lift inte fungerat.

Att våra äldre, som byggt upp vårt land med sitt hårda arbete och sina skattepengar, nu måste svälta till döds under förnedrade former för att pengarna ska gå till massinvandringen är inte acceptabelt. Där är det Nordiska motståndsrörelsens uppgift att visa maktens fega män och kvinnor att deras folkförräderi får verkliga konsekvenser och inte kommer att gå obemärkt förbi.

Med en banderoll med budskapet ”Luleå kommun är mördare” och megafon begav sig fredagen den 2 augusti fem av Näste 6:s medlemmar och aktivister till stadshuset i Luleå. På plats höll David Nilsson, chef för medlemsgrupp 601, ett krafttal mot folkförrädarpolitikerna.

I talet vände sig Nilsson även direkt mot de Luleåbor som hörde talet:

Ett folk som låter sig styras och se dess framtid sakta låtas vittra bort är något vi aldrig kommer acceptera. Vi uppmanar dig att slå dig fri från ockrarnas klor och inte låta dig luras av karriärpolitikernas silvertungor, det kommer komma en dag då dessa proffslögnare kommer betala dyrt för sitt svek mot folket, och den dagen kommer närmare dag för dag.

Robert Jay Mathews sa när han levde: ”Vi känner till att massan av vårt folk har blivit satta i ett lobotomerat, apatiskt tillstånd av blind lydnad”

Detta blir mer sant dag för dag, hur kan du inte reagera när våra skolor stängs ner? Hur kan du inte reagera när våra gamla lämnas till döden för att svälta ihjäl? Hur kan du med ärligheten i ditt hjärta säga att du har någonsin gjort något för att förändra situationen?

Han avslutade också talet med samma uppmaning som står på de flygblad Nordiska motståndsrörelsen just nu delar ut över hela Norden:

”Revolutionen börjar med dig!”

Aktionen och bakgrunden till den diskuterades även i senaste avsnittet av Studio Bothnia.


  • Publicerad:
    2019-08-07 14:14