AKTIVISM. Den 17 mars var det snöigt och blåsigt men detta hindrade inte Näste 3 från att åka till Väla köpcentrum i Helsingborg för en offentlig tidningsutdelning.

Många människor tog i början av utdelningen emot en tidning och skyndade sig sedan in till köpcentrumet för att skydda sig från vädret, till utdelarnas stora glädje slutade snöandet och flera människor stannade upp för att prata med representanterna för Näste 3.

Två individer pratade om att Sverigedemokraterna blivit alldeles för mjäkiga, de uppskattade Motståndsrörelsens arbete men tyckte att stå med fanor offentligt är ett tecken på för hård framtoning. Aktivisten menade på att detta behövs i dagens samhälle då allt för stor del av befolkningen är för mjäkig, detta ändrade deras attityd då de båda höll med om att Sverige blir allt hårdare att leva i för var dag som går. Den hårda framtoningen fyller ett syfte att vägleda folket till att stå upp för sig.

Den hårda vinden gjorde att fanorna var utvecklade nästan hela tiden och folk kunde se på långt håll att Motståndsrörelsen var på plats. Därför behövde inte utdelarna fråga besökarna många gånger om de ville ha en tidning utan besökarna sträckte ut armen för att visa att de önskade sig ett exemplar.

En person kom fram och berättade att han läser på Nordfront och kollar på videomaterialet som läggs ut, han berättade att hans mor var från Asien medan hans pappa var från Europa. Detta skapade en rotlöshet inom honom då han inte trivdes i Asien, föräldrarna flyttade till Sverige och här trivs han inte heller. Rotlösheten är ett fenomen som allt mer skapas av den nya världsordningen. Människor blir lurade att det inte finns några problem med att skaffa barn även om man är från två olika raser, sedan blir det barnen till dessa människor som får ta smällen och känna att de inte riktigt passar in i något samhälle de lever i.

Medlemmarna samlade sig för avmarsch till en annan ingång, detta gjordes med fanorna i topp och folk som gick förbi räckte därför återigen ut armarna för att kunna få tidningarna när medlemmarna passerade.

Ny uppställning och tidningarna fortsatte att gå åt. En man kom fram och undrade om det inte var kallt, nä fick han till svar, vi är väldigt vana med att stå ute i kylan. Han berättade sedan att han ofta är inne och läser på Nordfront, han berättade även att han gillar Motståndsrörelsen och var glad över att se Näste 3 i verkligheten.

Sedan stannade en bil och föraren vevade ner rutan, mannen i bilen frågade vad det stod på ryggen på aktivistjackan och medlemmen förklarade att vi var från Nordiska motståndsrörelsen. Genast kom tummen upp och han lyckönskade medlemmen.

När det var dags att avrunda aktiviteten kom en grekisk man fram och började prata med gruppen, han var mycket sympatisk och var rejält trött på samhället och muslimska böneutrop. Han berättade att han gillade Gyllene grynings politik. Tyvärr meddelade han att han kommer att rösta på Sverigedemokraterna, men gruppen meddelade honom att Motståndsrörelsen ställer upp i valet och att Motståndsrörelsen kommer att påverka honom med våra aktioner så att han till slut röstar rätt när det kommer till valet i september.

Medlemmarna var mycket nöjda med dagen, en del åkte sedan vidare för att ha en gemensam måltid. Bor du i landet södra del? Ansök om medlemskap och bli en del av det växande Näste 3 du också.


  • Publicerad:
    2018-03-21 19:00