OFREDANDE. En 40-årig man åtalas nu för sexuellt ofredande då han ska ha tafsat på en 14-årig flicka när hon satt på bussen på väg hem från skolan. Mannen förnekar brott och menar att han kanske kom åt hennes lår när han skulle ”be en bön”.

Det var nyligen som en 14-årig flicka i Halmstad utsattes för sexuellt ofredande av en 40-årig man när hon satt på bussen på väg hem från skolan. Mannen ska ha smekt flickan på låret och när hon bad honom att sluta tog han bort sin hand, för att sedan sätta dit den igen. I förhör ska flickan ha sagt att mannen smekte henne i cirka en kvart.

Den 14-åriga flickan vågade inte säga till någon på bussen men skickade sms till sin pappa som kom och mötte henne vid busshållsplatsen. Där ska pappan ha gått in i bussen och hämtat ut 40-åringen och höll fast honom tills att polisen kom till platsen.

Mannen har nu åtalats för sexuellt ofredande vid Halmstad tingsrätt, ett brott som 40-åringen nekar till. I förhör har mannen sagt att han ”möjligen råkade stöta till flickan i samband med att han skulle be”.

Källa:
Tafsande man på buss ”skulle be en bön”


  • Publicerad:
    2016-01-20 11:35