FINLAND. Den fem dagar långa invandringskritiska manifestationen i Finland fortsätter. Tillställningen har fått besök av gapiga anarkister och en irakier som vill ha finskt medborgarskap.

Den fem dagar långa manifestationen mot massinvandringen fortsatte på söndagen i centrala Helsingfors. Tillställningen arrangeras av organisationen Suomi Ensin (Finland först) som ett svar på att invandringsvurmare sagt att de har för avsikt att manifestera för öppna gränser i centrala Helsingfors i fem dagar.

Under söndagen fick Suomi Ensin besök av aggressiva och högljudda anarkister. En del kunde avhysas från platsen med hjälp av lättare knuffar medan andra krävde en mer bestämd tillrättavisning. Det uppstod även en diskussion med en irakier som ville ha asyl i Finland. Han påstod bland annat att han var en amerikansk medborgare som ville kämpa för Finland.

En äldre dam påstod att det är en mänsklig rättighet att komma till Finland och få stanna och en somalier hävdade att alla människor är lika men att finländarna är rasister. Han påstod även att vita utan problem skulle kunna söka asyl i Mogadishu och att somalierna inte är rasister utan skulle behandla de vita asylsökarna med respekt. Varför han då inte själv kan bo i Mogadishu blev obesvarat.

Manifestationen fortsätter under måndagen och aktivisterna befinner sig på plats dygnet runt.

Se klipp från manifestationen nedanför:

Källa:
Kuvasarja: Aggressiivinen anarkisti häiriköi SE-mielenosoitusta!


  • Publicerad:
    2017-02-13 12:35