HELSINGFORS. Den finska nationalsocialistiska rörelsen ”Kohti Vapautta!” bjuder in alla nationellt sinnade till årets upplaga av demonstration på den finska självständighetsdagen.

Följande skrivs på rörelsens hemsida:

’Kohti Vapautta!’ Är en finsk folkrörelse som har fötts kring självständighetsdagens demonstrationstradition. Sedan år 2016 har man anordnat nationalsocialistiska Kohti Vapautta-marscher som en motpol till folkutbytet och den politiska eliten som böjer sig för utländska
pengar. Årligen den 6 december marscherar finska nationalsocialister på Helsingfors gator och vi hälsar också alla utländska kamrater som skriver under våra värderingar välkomna.

’Kohti Vapautta!’ började som en årlig marsch, men har utvecklats till att bli en folkrörelse som agerar året runt. Självständighetsdagen ska vara en höjdpunkt för ett bestämt och ambitiöst arbete som man gör var dag och i varje del av Finland.

Vi är en rörelse av aktörer – vi tror på att propaganda och handling stödjer varandra. Politisk analys är kraftlöst om nationella inte vågar stå på gatorna och försvara sin sak. Därför bjuder vi in alla kamrater som vet att det är dags att gå från ord till handling!

Vi ses i Helsingfors den 6 december!

Kohti Vapautta-rörelsen håller offentlig aktivitet i den finska staden Kotka.

Det har också publicerats en välgjord kortfilm inför årets upplaga som med anledning av svensk lagstiftning inte får publiceras på Nordfront. Den som vill se filmen får således göra det på kohtivapautta.com.

Kohti Vapautta-demonstrationen 2018.

Efter ”Kohti Vapautta!”:s demonstration kommer det traditionsenliga fackeltåget som arrangeras av 612-rörelsen att gå av stapeln från centrala Helsingfors till Hjältarnas gravplats.

https://www.nordfront.se/wp-content/uploads/2018/12/fackel17-460x345.jpeg

612-rörelsens fackeltåg 2018.

Till Helsingfors går det att ta sig enkelt med både färja och flygplan från Stockholm. Mer information om tid och samlingsplats kommer när det närmar sig.


  • Publicerad:
    2019-10-16 20:10