1MAJ Demonstrationstillståndet för Nordiska motståndsrörelsens första maj-firande är klart. Dessutom har man nu presenterat vilka som kommer att hålla tal.

På första maj i år kommer Nordiska motståndsrörelsen att fira den nordiska arbetaren med ett torgmöte i Sundsvall. Under måndagen har organisationen meddelat att demonstrationstillståndet från polisen nu är klart. På Motståndsrörelsen.se kan man läsa:

Klockan 11:30 på Olof Palmes torg kommer Nordiska motståndsrörelsens nationalsocialistiska hyllning till den nordiska arbetaren gå av stapeln måndagen den 1 maj. Torget ligger centralt och ca en kilometer från centralstationen.

Tillståndet sträcker sig fram till kl 15:00, men tillställningen kommer med största sannolikhet avslutas en stund innan dess.

Tidigare under dagen gick man också ut med vilka som ska tala på första maj. Nordfronts egen nyhetsredaktör Simon Holmqvist är en av talarna. Dessutom kommer Pär Öberg från Radio Nordfront och Motståndsrörelsens riksråd att hålla tal, likväl som boxnings- och dödsmetallegenden Anders ”Mördaranders” Gudmarsson.

Pär Öberg, Simon Holmqvist och Anders Gudmarsson ska hålla tal i Sundsvall.

Parollen för årets första maj i Motståndsrörelsens regi är ”Bröd till arbetarna – blod från politikerna!”. Organisationen bjuder in alla sympatisörer att komma till Sundsvall och delta.