AVSLÖJANDE. Nationell.nu har skrivit en artikel om sionisten Patrik Brinkmann. Nationell.nu avslöjar i artikeln att Daniel Friberg, ledande identitär från Sverige, samt Patrik Ehn, som tidigare i år uteslöts ur Sverigedemokraterna, har samröre med Brinkmann.

Projudiska identitärer från Sverige och Tyskland lockar rasliga nationalister med lyx och flärd. Deras mål är att ersätta den nationella rörelsen med en pro-judisk.

Så inleds artikeln ”Identitärer försöker göra nationalismen projudisk” på nättidningen Nationell.nu som även tidigare har skrivit flera kritiska artiklar om ”identitärismen”.

Den senaste artikeln handlar till stor del om sionisten Patrik Brinkman, som Nationell.nu tidigare skrivit om i artikeln ”Nationell.nu granskar: Identitär ideolog på pro-judiskt korståg”.

Brinkmann påstås försöka knyta nationella till sin pro-judiska kamp genom att bjuda ner dem till Tyskland. ”Ett av Patrik Brinkmanns knep är att påverka rasliga nationalister genom att bjuda in dem till Tyskland, för att imponera på dem med lyx”, skriver Nationell.nu som även uppger att Brinkmann tidigare försökt pressa hemsidan till att radera artiklar som är kritiska mot Brinkmann.

Brinkmanns sionistiska agenda är något han själv erkänt i en intervju med en judisk tidning 2011. Nationell.nu skriver:

Den judiska tidningen Jewish Telegraphic Agency, JTA, har skrivit en artikel om Patrik Brinkmann kallad ”Far-right millionaire defends meeting with Israeli official”.

Artikeln handlar om hur Brinkmann mött officiella företrädare för Israel. Varför? Patrik Brinkmann förklarar det själv i JTA:s artikel, och säger att mötet var en del av hans långsiktiga mål att ersätta den nationalistiska rörelsen och skapa en ny ”political right wing without anti-Semitism”. […] I slutet av JTA:s artikel påpekar Brinkmann att han tar kraftigt avstånd från ”alla former av dekadens, stöd till nationalsocialismen och antisemitism” och vill skapa ”en gemensam front av alla islam-kritiska krafter”.

Nationell.nu har också kommit över ett foto som visar vilka som är Brinkmanns senaste besökare: Daniel Friberg, ledande inom den ”identitära rörelsen” i Sverige, Patrik Ehn som uteslöts ur Sverigedemokraterna tidigare i år samt Mikael Valtersson, också han från Sverigedemokraterna.

brinkmann

Från vänster: Daniel Friberg, Patrik Ehn, Patrik Brinkmann och Mikael Valtersson.

Om Friberg skriver Nationell.nu följande:

Patrik Brinkmann har ett samarbete med ledaren för den svenska identitärismen, Daniel Friberg. Under seminariet Identitär idé 2013 hade Friberg bland andra bjudit in juden Paul Gottfried som föreläsare.

Nordfront har kontaktat Daniel Friberg för att se om han vill kommentera Nationell.nu:s avslöjande, men ännu har inget svar inkommit.

Källa:
Identitärer försöker göra nationalismen projudisk


  • Publicerad:
    2013-10-04 20:41