Anna-Lena Lodenius är en känd anti-nationalsocialist som har skrivit ett flertal böcker om hur man bäst kan bekämpa alla svenskvänliga organisationer. Hon har flera gånger av media fått utrymme som en så kallad nazistexpert. Det enda kriteriet man egentligen måste fylla för att få kallas för det är att man hyser ett personligt hat mot allt vad nationalsocialism heter. På så vis kan media garantera att det aldrig sägs något positivt om de organisationer som personen ifråga skall spela objektiv expert på.

20121214_lodenius_borgarlakej

Lodenius har vid flera tillfällen tillfrågats som expert av media, så många gånger att hennes titel nästan blivit sanning. Nu har hon anlitats av den borgerliga regimen för att delta i en statlig utredning som ska försöka reda ut varför allt fler människor ansluter sig till nationella grupperingar. I detta arbete har hon varit så fräck att hon frågar oss om hjälp. Konversationen får tala för sig själv:

”Hej, 
Jag håller på att göra en sammanställning som rör extremnationalistiska grupper, eller vad vi nu ska sätta för etikett på organisationer och partier av er typ (öppen för förslag). Det är för en statlig utredning, och den fråga som jag ska försöka besvara i min text är vad som lockar, varför går människor med. Vad är det som ni erbjuder helt enkelt och som väger tyngre än samhällets ofta fördömande inställning. 

Min fråga är om det finns någon som kan tänka sig att träffa mig nu i december och tala om detta.

Jag vill betona att jag inte kommer att nämna några namn i texten och materialet ska inte heller användas i medierna eller i något annat sammanhang. Ni får gärna läsa det jag skriver och komma med synpunkter. Hör gärna av er om ni har fler frågor kring syftet och vad jag är ute efter.

hälsningar

Anna-Lena Lodenius”

Mitt svar:

”Hej, Anna-Lena!
Frågan lyder alltså om vi vill medverka i en statlig utredning där vi ska förklara detaljer om hur vi rekryterar. Detaljer som då självklart kommer användas för att försöka stoppa vår rekrytering. Det känns väldigt konstigt att du överhuvudtaget bemödade dig med att fråga oss. Hur dumma tror du egentligen att vi är?

Du har aldrig varit ute efter att förstå vad vi vill och tycker, utan snarare på lömskaste sätt försöka motarbeta vår ideologi. Du vill inte ha en öppen debatt utan fortsatt åsiktsförtryck. För oss är det skrattretande att du blir titulerad ”nazi-expert”. Vad vet du egentligen om vår ideologi? Både du och dina kompisar på EXPO är svurna fiender till nationalsocialismen och ni kommer aldrig att ge något som ens liknar en nyanserad bild av situationen.

Du blir uppenbart betalad av den borgerliga regimen för att springa deras åsiktsförtryckarärenden. Det är kanske dags att fundera på hur du tjänar dina judaspengar. Samhällsförändringar är på väg.

Svenska motståndsrörelsen

Pär Öberg”

Anna-Lena igen:

”OK,
Du svarar egentligen som jag trodde att du skulle göra.
Men eftersom jag till skillnad från dig tror på ett öppet demokratiskt samhälle måste jag ändå ställa frågan. Men det är väl helt följdriktigt att du svarar nej. 

vänliga hälsningar

Anna-Lena Lodenius”

Anna-Lena Lodenius har en lång bakgrund som ”expert” på den nationella rörelsen. Redan på 90-talet irriterade hon nationella så pass mycket att hon fick en låt skriven till sin ära.  Lyssna nedan på Odalmannens roliga sång om Anna-Lena. Mycket nöje!


  • Publicerad:
    2012-12-14 18:18