STORBRITANNIEN. En kvinna har lämnat sin man sedan 23 år tillbaka och nio barn för en gambian hon träffat på Facebook.

En 44-årig niobarnsmamman vid namn Heidi Hepworth har lämnat sin make och alla barnen för den 30-åriga gambianen Mamadou Jallow som hon träffat på Facebook. Det äkta paret bodde tillsammans i East Boldon i South Tyneside i Storbritannien och hade varit ett par i 23 år. Under dessa år har de fått sex gemensamma barn och de tre barn som Hepworth har sedan ett tidigare förhållande ska maken även ha tagit till sig som sina egna.

Maken berättar att för en månad sedan ska den 44-åriga kvinnan beslutat att lämna hela sitt liv bakom sig och istället rest ner till Gambia för att leva med Jallow. Tiden innan hon åkte ska hon ha blivit som förbytt enligt maken, hon ska bland annat ha börjat att tatuera sig och genomgått en utseendemässig total så kallad makeover.

— Den person hon har blivit är hemsk. Hon var en kärleksfull och omtänksam mamma. Nu är det som om en utomjording har tagit över hennes kropp, säger maken och fortsätter:

— Han har hjärntvättat henne. Det hela är som en fantasi för henne vilken hon nu lever ut stegvis.

Hepworth har mött stark kritik på Facebook för hennes handlingar och många anklagar henne för att vara en dålig mamma.

”Du är verkligen galen som lämnar din familj för en fantasi, för det är precis vad det är. Ingenting är på riktigt. Men dina barn är på riktigt. Så sorgligt”, skriver en person.

”Vad du än går igenom så har det gjort dig förvirrad. Det är en kvinnlig medelålderskris och du kommer endast att sluta upp som alla andra kvinnor som har gjort detsamma, förödmjukad, utnyttjad och dumpad”, skriver en annan.

Hepworth ska dock naivt ha berättat att hon är säker på att det nya förhållandet ”är på riktigt” och att Jallow inte endast utnyttjar henne för att få ett brittiskt medborgarskap. Hon insisterar även på att han är en ”fin man” och säger vidare att hon absolut ser en framtid tillsammans med sina barn och gambianen.

Källa:
’See sense lady, for you and your kids’ sake’: Mother-of-nine, 44, is hammered on Facebook after ditching her partner of 23 years and their children for a life with African toyboy


  • Publicerad:
    2017-11-15 18:25