NORDFRONT. Webbshoppen har nu fått in en ny produkt som går att beställa.

Det är en t-shirt som kommer att delas ut i Almedalen till de sympatisörer som beställt och betalat för tröjorna i förväg.

Produktbeskrivning på webbshoppen:

Detta är en stödtröja för Nordiska motståndsrörelsen som är tänkt att säljas till de av våra sympatisörer som närvarar under Almedalsveckan på Gotland. Leverans av tröjan sker därför fysiskt under Almedalsveckan kl 15:30 vid hamnplan den 5, 6 eller 7 juli, precis innan Nordiska motståndsrörelsens tal på platsen. När du betalt här via webbshoppen får du en kod skickad till dig på e-post som du skriver ut och tar med dig dit och byter mot tröjan. Skulle du av något skäl missa leveransen där så kommer den skickas ut först efter vecka 27. Tröjan är främst till för våra sympatisörer och bör därför inte köpas av våra aktiva medlemmar. Slutligen, om du beställer andra produkter samtidigt som tröjan får du dessa hemskickade som vanligt separat från tröjan.

Koder skickas ut manuellt genom vår kundsupport-mail (kundsupport@putinmail.com) varje dag runt klockan 08:00. Koder skickas ut först när betalningen kommer fram till bankkontot, så iaktta bankens överföringstid. De flesta banker skickar betalningen vid midnatt om man gjort en betalning under dagen. Detta innebär att om ni skickar en order och betalar på tisdag 15:00, så kommer koden till er mail runt 08:00 onsdag, alltså nästa dag.

Här beställer man de nya tröjorna.


  • Publicerad:
    2018-06-22 13:20