USA. President Barack Obama sa nyligen i ett tal inför militärer att USA även fortsättningsvis kommer använda sin militära makt för att få sin vilja igenom runtom i världen.

564x375xOBAMA-STONED-NBC.png.pagespeed.ic.aQRtT_4txT

USA:s president Barack Obama talade den 28 maj 2014 inför den senaste årskullen vid Förenta Staternas militärhögskola i West Point, New York.

Eftersom USA förbereder sig för att ta bort sina stridande styrkor från Afghanistan efter nästan 13 år, valde president Obama att betona att den amerikanska militären fortfarande står i centrum för USA:s förmåga att påverka förändringar i utlandet.

— Militären skall fortsatt vara ryggraden i USA:s ledarskap, sa presidenten.

I slutet av talet betonade han att USA måste dominera världspolitiken, något som till stor del ska göras med militärmakt.

— Här är mina slutord, Amerika måste alltid vara ledande på världsscenen, sa Obama och under en annan del av talet sa han följande:

— Om vi inte är det, vill ingen annan heller vara det. Det militära som ni valt, är och kommer alltid att vara, ryggraden för vårt ledarskap.

I kommentarsfältet på Russia Today kommenterade en person Obamas utspel på följande sätt:

Översättning av vad Obama egentligen sa: Rothschilds bankimperium och deras drängar på Wall Street kommer att fortsätta att använda den amerikanska militären som sitt eget privata livaktsgarde för världsomfattande plundring, statskuppen i Kiev är ett av de senaste exemplen. Allt detta är självklart inte så förvånande med tanke på den amerikanska ”revolutionen” 1776, som finansierades av Rothschilds och George Washington, en frimurare, som fanns på Rothschilds lönelista. 1913 genomförde Rothschilds sin fulla kontroll av USA genom att skapa Federal Reserve, deras privata bank. USA kommer att existera så länge som det passar Rothschilds.

Källa:
Obama: Military to remain backbone of America’s leadership


  • Publicerad:
    2014-05-30 14:05