Lördagen den 1 juli slöt partimedlemmar och aktivister ur Nordiska motståndsrörelsens Näste 1 upp i Stallarholmen i Strängnäs kommun för att sprida propaganda till besökarna av den vikingafestival som hålls där årligen.

Motståndsrörelsens aktivister spred ut sig och ställde sig vid de båda ingångarna för att dela ut flygblad om några av de globalister som styr och ställer bakom kulisserna i världspolitiken till marknadens besökare. Flertalet av de förbipasserande tog glatt emot flygbladen och vissa stannade till för att utbyta några ord med flygbladsutdelarna, men på andra håll var minerna inte lika glada.

När nästet ansåg sig klara för dagen så återvände aktivitetens deltagare till bilarna för att bege sig till nästa anhalt för dagen, vilket var ett månadsmöte. På väg från Stallarholmen mötte aktivisterna en polisbil och en polisbuss som var på väg mot vikingafestivalen. Bra prioriterat där, polisen.

När månadsmötet var avklarat så var det dags för socialt umgänge i form av grillning och gemensam middag, denna dagen till ära för en av Näste 1:s aktivister, Linus Vosthenko, som tidigare på dagen hade släppts ur fängelset. Han hade avtjänat sitt straff för det så kallade ”våldsamma upploppet” på Medborgarplatsen i Stockholm i januari 2016, där polisen gick till besinningslös attack mot Nordiska motståndsrörelsens aktivister, och slog minst en demonstrationsdeltagare medvetslös och skickade in en annan på sjukhus för att sy i huvudet.

Förutom att äta gemensam middag så passade även en del av motståndsmännen på att sparras lite med varandra. Andra prövade på att skjuta pilbåge och en grupp begav sig iväg till en närliggande sjö för att bada.

Tveka inte! Anslut dig till Nordiska motståndsrörelsen du också. Skicka in en ansökan redan idag!


  • Publicerad:
    2017-07-12 22:28