Torsdagskvällen den 23/11 var aktivister på plats i Södertälje centrum för att dela ut flygblad om de judiska globalisterna.

Trots Södertäljes osvenska prägel delades flertalet flygblad ut och många uppmuntrande ord gavs till aktivisterna, även av rasfrämlingar. En del intressanta diskussioner hölls och utdelningen får anses ha varit lyckad.

Ett gäng rasfrämlingar började snart flockas kring aktivisterna. Till en början låtsades de vara trevliga och intresserade. Som vanligt var de förstås överens i judefrågan.

Snart dök dock polis och ordningsvakter upp och då började främlingarna bete sig märkligt. De började dra upp maskeringar och utropa saker som ”horunge” och ”abo” till aktivisterna.

De fick inget svar på sitt trams och motades istället bort av polisen som de snällt lydde. De ställde sig istället på håll och glodde.

När utdelningen efter två timmar avslutades följde polis, ordningsvakter och rasfrämlingar efter aktivisterna som i en svans. Framme vid tågperrongen gjorde främlingarna en liten rusning mot aktivisterna men bara för att stoppas av en vägg av poliser och ordningsvakter som blockerat vägen. Bakom poliserna började rasfrämlingarna återigen att kackla och brösta upp sig. Det visade sig vara samma främlingar som åkt på stryk vid en tidigare flygbladsutdelning i Järna.

Inget särskilt hände där och aktivisterna åkte iväg med tåget som planerat. Väl framme vid slutstationen hade dock tre av utlänningarna, troligtvis med buss, lyckats ta sig dit, uppenbart för att söka bråk. Men när de stötte på aktivisterna blev de istället knäpptysta och sprang snabbt förbi. ”Ni var inte så tuffa nu va?” ropade aktivisterna efter dem, men inget svar gavs.


  • Publicerad:
    2017-11-24 10:30