STUDIO BOTHNIA. På Näste 6:s nästesdagar passade Eklund och Holmqvist på att spela in Studio Bothnia med flera prominenta gäster: Jimmy Thunlind, Daniel Byström, Bo Nilsson samt två aktivister som kom direkt från arresten.

På nationaldagen höll Nordiska motståndsrörelsen nästesdagar i norra Norrland, som Robert Eklund och Simon Holmqvist självklart deltog på. Man passade också på att spela in ett avsnitt av Studio Bothnia med flera prominenta gäster. Jimmy Thunlind berättar bland annat om ett väldigt intressant föredrag han hållit under dagen på ämnet revolution. Daniel Byström, som är Näste 6:s nya chef, gästar också och berättar lite om sig själv, sitt politiska engagemang och sina tankar för framtiden.

Dessutom gästar veteranen Bo Nilsson och berättar en hel del om vad han tycker är fel med samhället. Avsnittet avslutas med att aktivisterna David Nilsson och Herman Bengtsson berättar om dagens batalj med BLM-rödingar i Umeå, nyligen släppta från arresten och i Bengtssons fall fortfarande röd i ansiktet av polispepparspray.

Stöd Studio Bothnia – swisha till 0702518079!

Ni som donerar och inte vill ha ert förnamn uppläst i programmet, meddela det i donationsmeddelandet genom att skriva ”ej namn”.

Om Studio Bothnia

Studio Bothnia är ett webbtv-projekt från Näste 6 och en del av Nordfront TV. Budskapet som förs ut i sändningarna kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robert Eklund och Simon Holmqvist.

Studio Bothnia kommer även att ha med gäster i avsnitten.


  • Publicerad:
    2020-06-11 16:54