AKTIVISM. Motståndsrörelsen gjorde en lyckad aktion i samband med en ”prideparad” i Nyköping. Här kommer en sammanfattning av aktionen och en film.

Tidigt på lördagsmorgonen den 1/7 möttes aktivister från Motståndsrörelsen i Nyköping. Anledningen var att staden skulle ha sin första så kallade ”prideparad”. Homolobbyns agenda är så pervers och motbjudande att man tappar hakan. Ett exempel på detta är den av etablissemanget hyllade Kjell Rindar som ofta förekommer i dessa kretsar och som till exempel hållit tal i pridesammanhang. Därför tyckte motståndsmännen att det var passande att trycka ett citat från denne man på en prideflagga för att på så vis belysa regnbågsflaggans sanna färger. Citatet lyder ”pedofilen skänker ömhet och kärlek” och är taget från en text skriven av Kjell Rindar.

Pridetåget skulle avgå från en lågstadieskola och mitt emot denna stod passande nog en lyftkran. Där klättrade man upp och började fästa flaggan samtidigt som några patrullerande prideaktivister upptäckte det hela och mycket skyndsamt började ringa efter polis. Dock inte skyndsamt nog då motståndsmännen hann fästa flaggan, klättra ned och därefter avlägsna sig från platsen innan man hörde ljudet av insladdande polisbilar. Aktiviteten genomfördes alltså problemfritt och förhoppningsvis med resultatet att pridespektaklet ses för vad det är.

Vill du läsa mer om Nordiska motståndsrörelsens syn på homolobbyn kan du göra det här.


  • Publicerad:
    2017-07-06 21:30