INRIKES. En kristdemokratisk politiker har fått kritik från HBTQ-lobbyns lakejer efter att ha kallat Pride för ”perversa veckan”. Politikern har nu bett om ursäkt ifall uttalandet ”sårat” någon.

Det är det Kristdemokratiska ungdomsförbundets (KDU) förbundsstyrelsemedlem Adam Davidsson som hamnat i blåsväder efter kritik mot HBTQ-lobbyns flaggskepp Prideveckan i Stockholm.

”Ser i sociala media att perversa veckan dragit igång i Stockholm. Finns det något slags filter för att förskonas från uppdateringar därifrån?” var Davidssons kommentar på den dekadenta tillställningen och de sociala medier-nackdelar denna medför.

Åsikterna blev dock inte väl emottagna av HBTQ-lobbyns lakejer. Till exempel ställde den homosexuella operasångaren Rickard Söderberg KDU-ledningen den segervissa frågan om hur de skulle ta avstånd från uttalandet.

— Vi har tagit avstånd och markerat starkt mot det här, vi tycker att det är ett uttalande som inte alls går i linje med vad KDU tycker, blev det omedelbara svaret från KDU:s generalsekreterare Fredrik Bergström.

Även Davidsson själv vände andra kinden till och bad om ursäkt för ifall någon blev ”sårad” av hans motvilja mot den dekadenta Prideveckan. Han meddelade dessutom att han inte kommer att ställa upp för omval till KDU.s förbundsstyrelse.

Davidsson har tidigare upprört det politiskt korrekta Sverige efter att ha givit sitt stöd till Ungerns restriktiva invandringspolitik samt kallat för att låta kustbevakningen bogsera tillbaka de flyktingsmugglande medelhavsbåtarna där de kommer ifrån.

Källa:
KDU-politikern om Pride: ”Perversa veckan”


  • Publicerad:
    2017-08-01 13:25