KULTURBERIKNING. Lucia närmar sig. Vad kommer PK-eliten hitta på då?

Nyligen utsåg SVT den muslimska kvinnan Gina Dirawi till julvärd. Det verkar som att svenska traditioner ska förstöras genom främmande inslag eller inte firas alls ”av respekt för andra kulturer”.

Enligt uppgift till Nordfront ska nu alla Luciafiranden i landet bli kulturberikade. Sveriges politiker, journalister och lärare har nämligen kommit på att det vore smart att kombinera massinvasionen av främlingar med allehanda PK-planer för att förstöra landet. Alla de som uppger att de är flyktingar får företräde när Lucia ska väljas.

Se bild nedan:

Klicka för större bild.

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-12-02 20:44