BOLLNÄS Tidningen Hela Hälsingland skriver idag om ”näthat” efter att en artonårig flicka gruppvåldtogs i Bollnäs. Det är sant att händelsen i Bollnäs har rivit upp många arga känslor, men att Hela Hälsingland förvärrat denna ilska genom sin makabra journalistik borde vara lika uppenbart.

Kompisarna skryter för varandra om hur de våldtog den svenska flickan. De visar upp filmer från överfallet för andra som ler och klappar dem på axeln. Precis så kan det ofta se ut efter en gruppvåldtäkt. Överfallsvåldtäkter med förövare som våldtar en kvinna i grupp följer ett mönster. Gärningsmännen har utländsk bakgrund och offret är en svensk kvinna. Syftet är att utöva makt med brutalt våld och sexuell förnedring. Den sexuella våldshandlingen riktas inte bara mot den enskilda kvinnan utan även mot hennes familj, vänner och landsmän. Precis som i primitiva krig används det sexuella våldet på kvinnor som ett sätt att förnedra sin fiende. Beteendet kan härledas till den juckande hunden som vill dominera över den andra hunden och därigenom befästa sin status. Det finns andra brott som begås av personer med utländsk bakgrund och som riktas mot svenskar där motiven är likartade. Ungdomsrån följer ofta samma etniska mönster. Avsikten med att stjäla en ung svensk pojke eller flicka på jacka och mobiltelefon är att skrämma och förnedra.

Tidningen Hela Hälsingland bidrar till det ökade ”näthatet” genom sin makabra journalistik.

 

Politiskt korrekta försöker medvetet dupera, ljuga och förneka så att sammanhangen inte kommer fram. Istället går det bra att tala förbi saken genom att skriva om kvinnor som går lättklädda och män som dricker alkohol, att antyda att vädret kan beskyllas för att det sker överfallsvåldtäkter och så vidare. Det mest kärnfulla argumentet de politiskt korrekta kan komma med är att ”svenska män våldtar också”, varpå de med överlägsen min sätter upp hakan i vädret och högtidligt förklarar att debatten mot de hemska svenska rasisterna är vunnen. Det var lättare att hantera opinionen tidigare, innan Internet och alternativa medier fanns. Då var det lättare att dölja händelser och styra debatten över huvudet på de godtrogna medborgarna med näsan i DN vid morgonkaffet eller med blicken mot teveapparatens nyheter på kvällen. Mot bakgrund av alla artiklar som skrivits på tidningen Hela Hälsingland är det lätt att tro att journalisterna där lever kvar på 1980-talet när invandring var något relativt nytt och när alternativa röster utöver socialdemokraterna knappt hördes.

I denna stund kan vi ha goda skäl att anta att männen som våldtog den artonåriga flickan i Bollnäs för en vecka sedan skrattar och skryter över vad de har gjort både inbördes och inför andra kompisar. De kanske ser sig själva som krigshjältar genom sitt bidrag för att förnedra och underkuva den svenska befolkningen. Våldtäktsmännens värderingar, motiv och kvinnosyn är däremot ingenting som de politiskt korrekta, med tidningen Hela Hälsingland inkluderad, vill kritisera eller ens erkänna existensen av. Att flera människor är arga och rent ut hatiska på nätet borde vara förståeligt för de flesta uppriktiga människor. Att detta ”näthat” har blivit ännu starkare genom journalister från Hela Hälsingland borde vara övertydligt. Därför borde tidningen vara den sista att ondgöra sig över dess förekomst.


  • Publicerad:
    2012-07-19 22:52