PRESSMEDDELANDE. Ett pressmeddelande sändes idag ut från Nordiska motståndsrörelsens riksledning till flera olika alternativa medier.

https://www.nordfront.se/wp-content/uploads/2014/04/megafon.jpg

Pressmeddelandet som skickades ut till 12 olika adressater lyder enligt följande:

Alla till Borlänge!

Den 1 maj anordnar Nordiska motståndsrörelsen en demonstration i Borlänge under parollen ”Kamp mot storfinans och folkförrädare!” Alla Sverigevänner som skriver under på parollen och vill ta ställning mot regeringens vanstyre av Sverige uppmuntras att sluta upp i demonstrationen och ge sitt stöd åt den sanna arbetarrörelsen.

Samlingen inför demonstrationen sker klockan 12:00 vid Maserhallens parkering, varifrån avmarsch sedan sker. Demonstrationståget kommer att gå till Liljeqvistska parken där det kommer att hållas tal av ett flertal talare. Efter demonstrationen kommer det finnas möjlighet för de som vill att följa med till en eftersamling där man fritt kan socialisera med likasinnade innan dagen avrundas.

Det är viktigt att vi visar svenska folket att det finns ett levande och växande motstånd i Sverige. Internet och alternativmedier som denna hemsida är viktiga plattformar, men kampen måste föras på flera plan och de som kan bör även visa sitt missnöje på gator och torg. En folklig demonstration som denna är också för individerna som deltar i den en oas av folkgemenskap och politisk motivation i den politiskt korrekta öknen som Sverige förvandlats till.

Mer information om demonstrationen finns på www.nordfront.se


  • Publicerad:
    2016-04-18 11:55