HBTQ-certifiering: Vad gör Sveriges politiker under Pride-veckan? Vi har svaret.

Just nu pågår homomanifestationen ”Pride” i Stockholm. Pride-veckan brukar kunna erbjuda halvnakna homosexuella män som går i parad och har offentlig sex, Pride Kids för småbarn, undervisning i BDSM och fisting och mycket annat spännande.

Frågan är vad Sverige politiska elit egentligen gör på den typen av tillställningar? Svaret är att de genomgår HTBQ-certifiering, något som ses som en absolut nödvändighet för den som vill fortsätta kunna vara högt uppsatt politiker i dagens Sverige. Vissa gör det motvilligt, andra ser möjligheter och en del av dem bara njuter.

Se bild på HBTQ-certifieringen nedan:

hbtq-certifiering-riksdagspolitiker-2

Klicka för större bild.

Veckans satir

Ett gott skratt förlänger livet och då Sverige av idag på många sätt är ett stort skämt kan det vara lika bra att skratta åt galenskaperna. Nordfront har därför börjat ”Veckans satir” precis som vi redan har ”Veckans låt” (fredagar), ”Veckans propagandabild” (lördagar), ”Veckans film” (söndagar), och ”Veckans fråga” (måndagar). ”Veckans satir” kommer att publiceras på tisdagar klockan 20:00.

Idéer och uppslag till satirteckningar och andra former av satir tas tacksamt emot. Vi behöver också fler tecknare eller bildredigerare som kan skapa roliga bilder.

Är du intresserad av att hjälpa till? Kontakta då redaktionen@nordfront.se


  • Publicerad:
    2015-07-28 20:10