RADIO KUNGÄLV. Här kommer det första avsnittet av Radio Kungälv.

Nordfront Radio lanserar nu ytterligare ett program och tar samtidigt det första historiska steget ut i lokalradio-världen.

Radio Kungälv är lokalradion för alla Kungälvsbor och bohuslänningar, men också andra intresserade. Medverkar gör Elin, Fredrik och Peter.

I detta avsnitt diskuteras vad Radio Kungälv är för något och vad programmet kommer att innehålla. Avsnittet bjuder även på nyheter från Kungälvs crusing och Nordiska motståndsrörelsens aktivitet i Kungälv under samma dag. Simon Engelin från megasuccépodden Mer än ord gästar programmet.

Radio Kungälv är tuffa grabbar och tjej som kör live från första avsnitt utan att ha repat en enda gång innan. Vi kan dock utlova att det blir Radio Kungälvs bästa program hittills.

Lyssna nedan:

Listen to ”Radio Kungälv #1: Världens bästa lokalradio” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Bakom programmet står Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-05-20 17:20