Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Radio Regeringen – #90 EU-toppmötet, de åtalade från den 30 september och eftersnack med Pär Öberg och Robin Palmblad

Av Redaktionen, 2017-11-17
redaktionen@nordfront.se

RADIO. Ikväll blir det diskussion om EU-toppmötet och eftersnack om Studio Nordfront!

I avsnitt 90 av Radio Regeringen levererade Elin och Rebecca ett fullspäckat program med bra musik och intressanta samtal. Bland annat pratade damerna om EU-toppmötet i Göteborg. De tog även upp de 11 åtalade från motdemonstrationen den 30 september, där bland annat en flerfaldigt dömd sexualbrottsling finns med. Damerna bjöd även in Pär Öberg och Robin Palmblad för eftersnack om det första avsnittet av Studio Nordfront.

Ett litet urval av de ämnen som kommer att diskuteras:

 • EU-toppmötetEU-toppmötet i Göteborg sker under ett enormt säkerhetspådrag. Vägar är avstängda under tiden delegater eskorteras av polis till och från Eriksbergshallen där mötet hålls.
 • De 11 åtalade från motdemonstrationen den 30 septemberUnder tisdagen väcktes åtal mot elva personer som agerade motdemonstranter under Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Göteborg den 30 september. Mitt bland vad som i media har beskrivits som ett ”folkligt motstånd” återfanns kriminella rasfrämlingar, narkomaner, vänsterextremister och en utbildad terrorist. Åtta av dem anfördes av en flerfaldigt dömd sexualbrottsling, när de bland annat kastade sten, flaskor och smällare mot polisen.
 • Demonstrationen den 11 november – Motståndsrörelsen fick kämpa hårt mot den politiska polisen för sin rätt att uttrycka sin åsikt. Damerna har med sig Tobias Lindberg, som deltog under demonstrationen.
 • Studio Nordfront #1 – Igår var det premiär för Studio Nordfront — den efterlängtade pratshowen med Pär Öberg och Emil Hagberg! Radio Regeringen har med sig Pär Öberg och Robin Palmblad för lite eftersnack.

Och mycket mer!

Vill du delta i diskussionerna? Ring 02-1495-1488.

Lyssna i efterhand:
Listen to ”Radio Regeringen – #90 EU-toppmötet, de åtalade från den 30 september och eftersnack med Pär Öberg och Robin Palmblad” on Spreaker.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker samt att prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Stöd Radio Regeringen:

Gillar du Radio Regeringen? Ditt stöd behövs och alla donationer, stora som små, tages emot med största tacksamhet! Pengarna används till att förbättra radio-utrustningen och på andra sätt din upplevelse. Allt överskott går direkt till organisationen.

 • Hatreon: https://hatreon.net/radioregeringen/ Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till radion, annars så fungerar det inte.
 • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
 • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.
  Märk donationen ”RR” eller ”Radio Regeringen”!

Besök Radio Regeringens Spreaker-kanal.


 • Publicerad:
  2017-11-17 12:25