Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

STUDIO NORDFRONT#1: Premiär ikväll med Öberg och Hagberg

Av Redaktionen, 2017-11-16
redaktionen@nordfront.se

WEBBTV. Ikväll är det premiär för Studio Nordfront — den efterlängtade pratshowen med Pär Öberg och Emil Hagberg!

Kvällens sändning:

Efter många om och men gör Nordfront TV ikväll ett försök att sända Studio Nordfront #1. Sändningen sker dock med 4g-modem med allt strul som det kan innebära.

Som programledare sitter inga mindre än chefen för Motståndsrörelsens parlamentariska gren Pär Öberg och riksrådsmedlemmen Emil Hagberg, båda sedan tidigare välkända genom Radio Nordfront och diverse bravader.

Obs! Sändningen innehåller material från Tredje Riket som publiceras av historiskt intresse.

Gilla Nordfront TV och Radio Nordfront på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Dags för SN#2 😎! Håll utkik efter 20 någon gång! #ntv

A post shared by NTV (@ntv1889) on

Viktigare än någonsin stöd Nordfront TV:

Gillar du Radio Nordfront? Dina donationer är avgörande för att vi ska kunna driva och utveckla vår verksamhet. Nu då banken stängt ner Radio Nordfront är det viktigare än någonsin att stödja oss.

Allt som du behöver göra för att stödja oss på månadsbasis är att registrera ett konto på Hatreon.com, fylla i dina kortuppgifter och sedan välja hur mycket du vill stödja Radio Nordfront med.

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

  • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
  • Webbtv-programmet Studio Nordfront som kommer att köra igång under hösten med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.

Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till Radio Nordfront, annars så fungerar det inte.

Vill du få ett meddelande uppläst i radion? Mejla till radio@nordfront.se, bifoga ditt Hatreon-användarnamn, hur mycket du stödjer oss med och ditt meddelande.

Vi kommer att tacka alla våra ”Hatreons” i början av varje avsnitt av Radio Nordfront samt Studio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

  • Hatreon: https://hatreon.net/radionordfront Enligt uppgift måste man ta bort ”zip code” när man genom Hatreon ska göra en ”pledge” till Radio Nordfront, annars så fungerar det inte.
  • Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
  • Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Bitcoin-Profits

Se på sändningen:

Sändningen börjar strax, då finns en inbäddad film här.

Nordfront TV är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Pär Öberg och Emil Hagberg.

Nordfront TV gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2017-11-16 20:15