Måndagen den 30/1 var det kommunfullmäktigemöte i Ludvika med Pär Öberg och bland åhörarna fanns även en utsänd från Näste 4.

Anledningen var att Nordfront.se utlovat en direktsändning från mötet på grund av att ingenting hänt sedan Pär Öberg lämnade in sin motion den 20 april 2015 där han föreslog att alla KF-möten i Ludvika skulle börja direktsändas via webben så Ludvikaborna kunde få bättre insyn i lokalpolitikernas lekstuga.

Men istället för att de folkförrädiska lokalpolitikerna höll med och gillade idén så bromsades förslaget upp och motarbetades av den enkla anledningen att motionen kom från en ”nazist” – i sann demokratisk anda med andra ord.

Därför har Nordiska motståndsrörelsen beslutat att själv se till att dessa möten i fortsättningen blir direktsända via webben (Nordfront.se) ändå, till Ludvikabornas stora glädje.

En representant från Näste 4 var med vid den första och historiskt viktiga händelsen som direktsändes via Nordfront.se. Mötet besöktes även av ett tiotal lokala motståndsmän- och kvinnor.

Tekniken fungerade klockrent och det hela väckte många nyfikna blickar från Lede fi.

Förutom stolt publik från Motståndsrörelsen fanns även en av de ondskefullaste av antisvenskar i publiken, den med egensnickrad ”rinkebysvenska” och svagt debila vänster-clownen Elias Lodin som mest satt och såg rädd ut.

Förutom den smolken i framtidens ljusa bägare så ser Motståndsrörelsen och Nordfronts framtidssatsning inom media mycket positiv ut.

Ett stort tack till alla kamrater för trevligt välkomnande och speciellt till Öberg för gästfrihet och ett fantastiskt uppträdande i talarstolen!

Läs mer om mötet här.

KF KollagePär Öberg LIVE


  • Publicerad:
    2017-02-05 09:00