MÅNGKULTUREN. Ett 17-årigt ”barn” våldtog en underårig flicka i Birmingham, för vilket han dömdes till sex års fängelse. I ett försök att slippa fängelse försökte han tvinga flickan att säga ”tack för sexet” för att våldtäkten skulle räknas som frivillig.

Rasfrämlingen Fesal Aidarus var 17 år när han brutalt våldtog en flicka på 14 år efter det att han och en kompis till honom hade raggat upp henne. Killarna körde henne till gränd där Aidarus krävde att hon skulle ha sex med honom. När den gråtande flickan vägrade, slet Aidarus henne i armen, tryckte ned henne över motorhuven på bilen de hade skjutsat henne i och våldtog henne aggressivt.

I november dömdes Aidarus till sex års fängelse.

Senare sade åklagarna att Aidarus hade frågat: ”Ska du inte säga tack!?” för att våldtäkten skulle räknas som frivillig. Aidarus har genom sitt advokatteam ifrågasatt det ”långa” straffet och häromdagen, den 28 juni, argumenterade de för att domaren borde har låtit försvaret fråga ut flickan om hennes tidigare sexuella erfarenheter. Aidarus har tidigare sagt att flickan ”hade sex” frivilligt. Hon varken gjorde motstånd eller sade nej, hävdade Aidarus, men juryn trodde mer på flickan.

Domaren sade att flickans eventuella sexuella erfarenheter var irrelevanta för det inträffade, och han nekade också till att påföljden om sex års fängelse skulle vara för hård; inte minst med tanke på att Aidarus inte kände någon som helst ånger för det inträffade, utan bara skyller den juridiska tvisten på flickan. Rätten fann också att trots att pojken vara var 17 år vid tillfället, var attacken både riktad mot flickan och planerad i förväg, tillade domaren.

— Man kan tycka att sex år är en lång tid, men inte för mycket i detta fall, sade domaren.

I en rapvideo skryter Aidarus över våldtäkten medan han uttrycker sitt förakt för alla brudar. ”Jag ska kn*lla dig sönder och samman och lämna dig att dö på madrassen”, rappar han i sin video, och menar uppenbarligen allvar.

Källor:
Sex attacker who raped schoolgirl then ordered her to say ’thank you’, in appeal bid
Revealed: Rapist Fesal Aidarus in sick rap video after horrific sex attack on teen


  • Publicerad:
    2018-07-04 11:45