USA. Tre rasfrämlingar från delstaten Texas i USA har gripits för sexuellt ofredande av en mentalt handikappad klasskamrat.

Rasfrämlingarna som inväntar åtal för att ha sexuellt ofredat en mental handikappad klasskamrat.

Tre rasfrämlingar från Cedar Hill Texas vid namnen Marco Garcia, 17 år, Sylvanus Lanier, 19 år och Elijah Willis, 17 år, har gripits för sexuellt ofredande. Enligt polisen ska de ha ofredat en 16 år gammal och mentalt handikappad klasskamrat sexuellt den 19 oktober i år. Händelsen har nu lett till åtal.

Enligt åklagaren ska de tre männen ha låst in flickan på toaletten där de turats om att ge sig på henne. Samtidigt ska de ha turats om att hålla utkik utanför toaletten för att säkerställa att ingen skulle komma på vad de höll på med.

Väl inne på toaletten ska en av gärningsmännen ha bett flickan ta av sig sin bh, varpå flickan svarade: ”Jag är inte sån […] jag gör inte sånt”. Därefter fortsatte gärningsmännen att sexuellt ge sig på sitt offer. En av förövarna ska även ha tvingat flickan till att ta ner sina byxor, varpå han sedan förde in ett finger i hennes underliv.

När den handikappade flickan då försökte fly ska hon av gärningsmännen ha tryckts tillbaka in i toaletten där hon tvingades till att beröra en av männens könsorgan. Offret ska ha gjort som hon blivit tillsagd då hon kände att hon inte hade något val. Samtliga tre väntar nu på rättegång.

Källor:
Cedar Hill teens took turns raping mentally disabled girl in school restroom, police say
Teens arrested for sex assault of mentally disabled girl at school


  • Publicerad:
    2017-11-11 12:30