Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

Rasfrämlingen som poserade med Löfven döms till fängelse

Av Tobias Lindberg, 2018-07-19
informationskriget@protonmail.com

MASSINVANDRINGEN. För mindre än ett år sedan poserade rasfrämlingen glatt tillsammans med statsminister Stefan Löfven, idag väntar fängelse för våldtäkt.

Nordfront skrev tidigare om syriern Ahmad Alaloushi (19870430-9692) när han hade häktats misstänk för våldtäkt. Idag dömde Hudiksvalls tingsrätt honom till 3 år och 2 månaders fängelse samt 250 000 kronor i skadestånd för att vid flera tillfällen ha misshandlat och våldtagit en kvinna i Söderhamn. Åklagaren yrkade inte på utvisning.

Alaloushi hade ett förhållande med en kvinna, som troligtvis är svensk, men det hela spårade snabbt ur i takt med att han blev allt mer svartsjuk och kontrollerande. När kvinnan började säga ifrån blev bråken allt fler och till slut under kvällen och natten den 16 till den 17 april 2018 så misshandlade och våldtog han kvinnan när hon inte ville ha sex med honom.

I domen kan man läsa:

Han slet upp sovrumsdörren och sade att de skulle ha sex samtidigt som han var väldigt arg och grät. Hon svarade att de inte skulle ha sex. Aloush brydde sig inte om vad hon sade utan klädde av sig och hoppade upp i sängen och försökte slita av henne t-shirt och trosor. Hon försökte knuffa bort honom och då knuffade han henne så att hennes bakhuvud slog i sänggaveln. Han tog tag i hennes handleder med båda sina händer och höll hennes armar ovanför hennes huvud samt lade sig över henne med sin kroppstyngd. Hon försökte slingra sig och kämpade emot hela tiden. Med sin högra hand tog han av henne trosorna. Han hade ett vaginalt samlag med henne i missionärsställning samtidigt som han skrikande frågade ”who is your man?” och vem som bestämde över henne. Han slog henne på kinderna med båda sina öppna händer. Det var cirka tjugo hårda slag som gjorde ont. Aloush slet runt henne så att hon låg på mage och hade analsex med henne. Då höll han båda hennes händer över hennes huvud och satt gränsle över hennes ben. Aloush stoppade plötsligt in sin penis i hennes analöppning. Det gjorde fruktansvärt ont. Hon bad honom sluta, grät och skrek samt försökte ta sig loss. Efter att han fått utlösning sade han att hon kunde gå och tvätta sig och kastade till henne en handduk.

Hon tänkte åka till sin pappa men hade sina bilnycklar i sovrummet. När hon kom in dit igen ville Aloush att hon skulle lägga sig. Hon svarade att hon inte ville men Aloush sade att hon tillhörde honom och slet ner henne i sängen. Han satte sig över hennes hals och höll fast hennes armar ovanför hennes huvud samtidigt som han ville att hon skulle suga av honom. Sedan satte han sig på sidan och höll fast henne med sin vänstra arm samtidigt som han stoppade in sin penis och högra hand i hennes mun. Hon kunde inte ta sig därifrån och kände en rädsla som var starkare än hon någon gång tidigare hade känt. Då han blivit hård ville han ha vaginalsex igen. Han hasade ner till missionärställning och hade vaginalt samlag med henne. Då höll han inte fast henne men slog henne med handflateslag i ansiktet tills han fick
utlösning igen. Nu var det inte lika många slag, kanske tio stycken, och det brände i hennes kinder.

Senare våldtog Alaloushi kvinnan ännu en gång den 1 juni efter att kvinnan hade gått med på att bli ihop med honom igen. Denna gång gjorde han det när kvinnan var redlöst berusad och han filmade då även det hela, vilket blev ett starkt bevis i rättegången.

Klicka för större bild.

Varför åklagaren inte yrkade på utvisning är svårt att säga, men troligtvis berodde det på att Alaloushi påstår sig vara syrier. Med tanke på att kriget i Syrien är på väg att ta slut och syrier uppmanas av såväl Vladimir Putin som Donald Trump att börja återvända hem så borde domstolar gott kunna börja utvisa syrier igen. Om drygt två år när Alaloushi blir villkorligt frigiven så har situationen i Syrien dessutom troligtvis blivit ännu bättre än idag.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källa:
Hudiksvalls TR B1246-18 Dom 2018-07-19


  • Publicerad:
    2018-07-19 19:00