RADIO KUNGÄLV. Ikväll bjuder vi in gäster från andra delar av Bohuslän.

Ikväll kommer vi att gå utanför Kungälv för att se vad som händer i övriga Bohuslän. Vi ska fösöka täcka alltifrån hällristningar till bohuslänska, bunkrar, borgar och annat. Och hur ser samhällskaoset ut utanför Kungälv?

Vi går live klockan 18:00. Se till att registrera er på Spreaker så att ni kan chatta under programmets gång.

Listen to ”TEMA: Bohuslän” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokalt radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Programmet drivs av Elin Reinhardt (programledare), Fredrik Vejdeland, Daniel Nordberg samt Peter (producent). Elin, Fredrik och Peter återfinns även i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2019-01-13 16:16