RADIO KUNGÄLV.  Gänget på Radio Kungälv har fört den kungälvska fanan i Almedalen där man talat, debatterat och granskat politikerna.  En annan Kungälvsbo, skojaren Christer Mattsson, var en av dem som Radio Kungälv pratade med.

Tre fjärdelar av Radio Kungälv har tillbringat veckan i Visby där man medverkat på Almedalsveckan och deltagit i Nordiska motståndsrörelsens storslagna show.

Gruppen har hamnat i politiska diskussioner och debatter men också talat och till och med häcklat politikerna. Vi spelar upp och diskuterar delar av Fredrik Vejdelands tal på Almedalen.

Vi berättar också om politiska samtal och utfrågningar. En av dem som inte riktigt lyckades smita undan från Kungälvs frågor var ”forskaren” Christer Mattsson.

Ikväll berättar vi om mötet med Toleransprojektets Mattsson. Vad är det för människa egentligen? Har han verkligen en tolerant världssyn? Varför bygger hans så kallade forskning i princip bara på spekulationer och rena felaktigheter? Ikväll pratar vi lite mer om denna skojare, som också han är en lyssnare av Radio Kungälv.

Förutom detta kommer vi diskutera lokala nyheter och besvara frågor i chatten. Lyssna direkt klockan 18:00.

Listen to ”RK #8: Radio Kungälv på Almedalen” on Spreaker.

Om Radio Kungälv

Radio Kungälv är ett lokal radioprogram av och för Kungälvsbor med fokus på nyheter, lokalpolitik och historia. Vi sänder live på söndagar 18:00-19:30.

Programmet tar upp lokala nyheter och gör historiska reportage från i första hand Kungälv, men också Bohuslän och Västkusten. Vi tar även in gäster med anknytning till Kungälv med omnejd.

Bakom programmet står Elin Reinhardt (programledare) samt Fredrik Vejdeland och Peter (producent). Alla tre medverkande är vana radiopratare som i vanliga fall återfinns i programmen Radio Regeringen, Ledarperspektiv samt Lifsferill.

Fredrik och Peter är förutom detta också kandidater för Nordiska motståndsrörelsen i kommunvalet i Kungälv. De som vill veta mer om Nordiska motståndsrörelsens representanter, valkampanjen och vad vi står bör definitivt lyssna på podden.

Som nyhetsförmedlare fyller Radio Kungälv ett stort tomrum. Programmet kommer att ta upp ämnen som lokal mainstream-media förvränger eller inte tar upp. Vi beskriver den mångkulturella verkligheten som den ser ut utan skygglappar.

Vi tar gärna in andra röster i programmet och tar tacksamt emot tips på hur vi kan förbättra programmet. Har du insider-information om det mångkulturella kaoset eller andra saker som händer i Kungälv, tveka då inte att kontakta oss. Mejla oss på radiokungalv@nordfront.se.


  • Publicerad:
    2018-07-08 18:00