Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#140: Dan Park, nyhetssvep och Digitalt motstånd SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2019-10-20
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. I kvällens avsnitt av Radio Nordfront gästar ingen mindre än den kontroversielle gatukonstnären Dan Park för att diskutera alltifrån kultur till veganism.

Konstnären Dan Park är ständigt aktuell med sin provokativa gatukonst som satiriskt kommenterar dagsaktuella händelser i Sverige och i världen. Trots att makteliten gärna framför tanken att konst måste utmana och provocera tänker man nu slänga Dan Park i fängelse för hans konsts skull.

Ikväll gästar Dan Park Radio Nordfront för att diskutera konst, intervjun med Navid Modiri, veganism, fängelsestraff och mycket mer!

Dessutom ett nyhetssvep, där man bland annat kommer att ta upp dessa ämnen:

Dessutom ett nytt segment av Digitalt Motstånd, där Robert Eklund kommer att göra oss alla paranoida och samtidigt lite säkrare online.

Kvällens program leds av Simon Holmqvist tillsammans med Martin Saxlind och Tobias Lindberg. Pär Öberg kommer vara med åtminstone en del av programmet, liksom Robert Eklund.

Missa inte det!

Veckans RN-bild:

Dan Park under en demonstration för så kallade papperslösa invandrare.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Under tiden kan du se denna intressanta intervju med Dan Park som genomfördes nyligen av Navid Modiri:

Eller denna klassiska mini-dokumentär om Dan Park.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#140: Dan Park, nyhetssvep och Digitalt motstånd SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2019-10-20 13:29