Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#151: Dresden, SAS och vänstern + nationella = sant? SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-02-16
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Ikväll kommer Radio Nordfront att diskutera Dresden med Henrik Gustafsson, SAS antinordiska reklamfilm och trenden med vänstermänniskor som blir invandrings- och systemkritiska – självklart komplett med Allardwave.

Kvällens avsnitt av Radio Nordfront gästas av Nordfrontskribenten Henrik Gustafsson, som under veckan skrivit flera artiklar om de allierades terrorbombningar av Dresden, som i veckan skedde för 75 år sedan.

Dessutom diskussioner om den nya trenden med vänstermänniskor som överger kulturmarxism till förmån för populism, systemkritik och motstånd mot mångkultur. Är det bara Marcus Allard och Malcom Kyeyune  som hellre skulle stå sida vid sida med ”NMR-nazister” än privilegierade vänsterteoretiker i kostym från Södertörns Mordorhögskola, såsom man uttryckte det i senaste avsnittet av Markus & Malcom? Eller gäller det även det alltmer invandringskritiska Kommunistiska partiet med utbrytargrupper?

Självklart måste även Radio Nordfront-gänget kommentera #SASgate: Turerna kring SAS antinordiska reklamfilm och den följande folkstormen som judisk media avfärdade som ännu en påverkanskampanj från Ryssland.

Ett fullspäckat program med riktigt heta ämnen alltså, missa inte det!

Veckans RN-klipp – Allard förklarar hur Sverige ska skötas:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att njuta av lite Allardwave:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#151: Dresden, SAS och vänstern + nationella = sant? SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-02-16 20:00