Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#152: Allt om Lukovmarschen och Expressens talmudiska rökridåer SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2020-02-23
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Två internationella gäster kommer att delta i kvällens Radio Nordfront, med tanke på händelserna kring den bulgariska Lukovmarschen. Dessutom flera av veckans viktigaste nyheter.

Under lördagen hölls den årliga Lukovmarschen i den bulgariska huvudstaden Sofia, dock i en nedskalad variant på grund av judiska lobbygruppers starka påverkan på bulgariska politiker och landets rättsväsende.

Nordiska motståndsrörelsen hade som vanligt representanter på plats, men ikväll kommer Plamen Dimitrov från Bulgarian National Union (BNS) att gästa Radio Nordfront för att berätta mer om BNS – som nu hotas av förbud – och turerna kring årets Lukovmarsch.

Plamen Dimitrov är lokal ledare för Bulgarian National Union (BNS) i Sofia och ansvarig för organisationens internationella relationer. Ikväll gästar han Radio Nordfront.

Dessutom kommer Radio Nordfront att ringa upp Mattias Deyda, från det tyska partiet Die Rechte, som var en av de tyskar som stoppades av tysk polis från att resa till Bulgarien för att delta på marschen – men överklagade, och fick rätt!

I övrigt kommer Radio Nordfront kommentera veckans viktigaste nyheter. Man kommer bland annat att ta upp:

Veckans RN-mem

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att se den tyska filmen Hans Westmar från 1933, som gjordes som en hyllning till NS-martyren Horst Wessel, som dog idag för exakt 90 år sedan:

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0700749652

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#152: Allt om Lukovmarschen och Expressens talmudiska rökridåer SWISH: 0700749652” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2020-02-23 16:01