Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#185: Året 2020 SWISH: 0700749652

Av Redaktionen, 2021-01-03
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. Med 2020 i backspegeln inleder vi nästa varv runt solen med att sammanfatta allting som vi tyckte var extra intressant under året.

Avsnittet kommer ikväll ledas av Martin Saxlind, då Simon Holmqvist är i mitten av en flytt och för tillfället kanske inte ens kommer kunna delta på grund av problem med sin internetleverantör. I övrigt förväntar vi oss också att Pär Öberg och Tobias Lindberg deltar.

Under avsnittet kommer vi alltså samtala kring:

  • Våra jul- och nyårsfiranden
  • Årssummering med fokus på Corona, martyrer, BLM, USA-valet, Estonia, pedofilskandalerna i Centerpartiet och hur håret sett ut för Nordiska motståndsrörelsen, Nordfront och Nordisk Radio.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Passa då på att lyssna på Simon Lindbergs nyårstal för 2020:

Listen to ”Simon Lindbergs nyårstal 2020” on Spreaker.

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Vid donationer större än 5 000 kronor, kontakta först Radio Nordfront på radionordfront@nordiskradio.se.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#185: Året 2020” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.


  • Publicerad:
    2021-01-03 18:03