RADIO NORDFRONT Ikväll sänder Radio Nordfront med start klockan 19:00. Gästar gör opinionsbildaren Stefan Torssell.

Ikväll är Simon Holmqvist, Martin Saxlind, Pär Öberg,Tobias Lindberg och Max Rosenfors tillbaka med ännu ett avsnitt av Radio Nordfront.

Kvällens avsnitt kommer framförallt att präglas av en diskussion mellan Simon Holmqvist och opinionsbildaren Stefan Torssell, som bland annat skrivit för Nya Tider. Torsell kommer ursprungligen från Ungern och har tidigare intervjuats för sin starka projudiska hållning av Marcus Hansson vilket mynnade ut i artikeln Sions beskyddare. I övrigt är Torssell kanske mest känd för boken M/S Estonia – svenska statens haveri.

Holmqvist och Torsell kommer att diskutera Israelfrågan samt den pågående konflikten i Palestina. Torsell kommer också att få ställa frågor om nationalsocialismen. Övriga i RN-panelen kommer att kunna hoppa in med inslag i diskussionen vid behov.

PÅMINNELSE: Vi tar gärna emot frågor via Swish och vi avsätter tid i slutet av varje avsnitt för att besvara dem. Ställ dina fråga genom att swisha till RN:s donationsnummer 0720312394.

Nu kan du donera till Radio Nordfront via SWISH: 0720312394

Vi kommer att läsa upp alla donatorers förnamn och meddelanden om sådana finns i följande avsnitt. Skriv ”ej namn” ifall du inte vill ha ditt namn uppläst.

Om Youtube fungerar dåligt, så vi testar livesända på Telegram också. Har du ett konto på Telegram så kan du testa lyssna där istället för på Youtube.

Prenumerera på Radio Nordfront med RSS.

RSS: https://nordiskradio.se/?format=mp3-rss&show=radio-nordfront

Livechatt under programmets gång i Nordfronts fristående chattgrupp på Telegram.