RADIO NORDFRONT. Under kvällen diskuterade Radio Nordfront det amerikanska presidentvalet med mera med Daily Stormers chefredaktör Andrew Anglin.

rn_direkt9

Under kvällen diskuterade Radio Nordfront med Daily Stormers chefredaktör Andrew Anglin, bland annat gällande det amerikanska presidentvalet och Donald Trumps valseger.

Andra aktuella nyheter kom även att diskuteras. Medverkade gjorde även de fasta medarbetarna Robin Palmblad, Pär Öberg och Emil Hagberg.

Även Mikael Karlsson, från Nordfront-redaktionen, medverkade och kommer att ta över Martin Saxlinds plats under tiden som den sistnämnde avtjänar ett fängelsestraff.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan vara med och chatta, samt att prenumerera både på Radio Nordfronts och Radio Regeringens Spreaker-kanaler.

Stöd Radio Nordfront:

Gillar du Radio Nordfront? Ditt stöd behövs och från och med nu går det för er lyssnare att donera till Radio Nordfronts verksamhet.

Swish-nummer: 1233882990
Bitcoins-plånbok: 1AJiMVvWvSc7eShqEvHa7mufkNne4CnhQa
Paypal: Donera genom Paypal.

Bitcoin-Profits3f2acbaa-c36c-44e1-9542-28436d34a695serveimage

Lyssna på direktsändningen (i efterhand):

Listen to ”RN Direkt#9: Direkt med Andrew Anglin” on Spreaker.

Ladda ner avsnittet här.

Radio Nordfront är tänkt att fylla den efterfrågan som uppenbarligen finns på att Nordfront och Motståndsrörelsen ska börja med podcast/webbradio. Vi har valt att börja i liten skala och tänker känna pulsen på våra lyssnare och utvecklas allt eftersom. Vi försöker att ha stora öron och vara våra lyssnare tillmötesgående.

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Emil Hagberg och Martin Saxlind.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2016-11-20 18:35