Hoppa till huvudinnehåll

Kopierat

03 Symbol/Flat/White/Swish_Symbol_White_SVG Created with Sketch.

RN DIREKT#116: Libyen, EU-valet och Big Data

Av Redaktionen, 2019-04-14
redaktionen@nordfront.se

RADIO NORDFRONT. RN-panelen går igenom vad som händer i Libyen efter att terroristorganisationen NATO mördat Gaddafi. Vi kör även IRA/REBEL MUSIC-TEMA!

Veckans RN-meme:

Muammar Gaddafi var rätt cool:

För att förstå detta så kika på följande informationsvideo som berättar en del saker som många kanske inte känner till om den numera av NATO mördade Muammar Gaddafi.

Gaddafi var i själva verket rätt så cool och kom att på många fronter gå i klinch med judisk makt-rörelsen, något som till sist kostade honom livet:

Lyssna även på detta tal från Gaddafi som visar på att han var mycket medveten om vilka krafter som USA:s tidigare president John F. Kennedy gått i klinch med strax innan även den sistnämnde blev mördad:

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja?

I så fall rekommenderas du att lyssna på Athenrye – S.A.M Song som handlar om när samme Muammar Gaddafi sålde luftvärnsrobotar till IRA, för att stötta irländarnas frihetskamp mot det Brittiska Imperiet:

Några av kvällens ämnen:

  • Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg medverkar för att berätta om den nylanserade kampanjsidan Frittnorden.nu som innehåller flertalet ideologiska och/eller förklarande artiklar om EU och Nordiska motståndsrörelsens alternativ till detta globalist-projekt.
  • Johan Persson har även nyligen skrivit en artikel med titeln Informationskriget där han reflekterar över en rad olika saker.
  • Vad är det som händer i Libyen? Efter att terroristorganisationen NATO/OTAN attackerade Libyen 2011 och dödade den av det libyska folket älskade Muammar Gaddafi föll landet i kaos. Johan Persson har satt sig in i landets historia och även utvecklingen de senaste månaderna två arméer slås om kontrollen över landet, där den enda armén leds av krigsherren Khalifa Haftar.
  • Öberg går igenom senaste nytt gällande det kommande 1 maj-demonstrationen. Du hänger väl med och demonstrerar?
  • Simon Holmqvist har kikat närmre på en surrealistisk lag som kan tilldöma livstids fängelse för så kallad ”blåsljussabotage”. Vad är detta egentligen för knäpp lag?

Tack till 5 st som donerat! 🙂

Mauritz som skänkte 1100 EUR genom Bitcoins!

Parken 3000 kr

Anonym#1

Anonym#2

Anonym#3

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Nu finns det en instruktionsfilm som förklarar exakt hur man som lyssnare kan stötta Motståndsrörelsen och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 16MCD2JxYPUy25zZavhZJHqiLJASaYV8z6

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@protonmail.com för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist, Martin Saxlind och Johan Persson.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.


  • Publicerad:
    2019-04-14 17:39